Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ, ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΟΜΑΣΤΕ



Συγχαρητήρια στον ελληνικό λαό. Έδειξε την πυγμή του και την πίστη του στα ιδανικά του.
Μπράβο σε κάθε εργάτη, φοιτητη, άνεργο, συνταξιουχό, νεολαίο που διαδήλωσε και δήλωσε ότι θα αντεπιτεθεί στα θέλω των αφεντικών και των ληστών καπιταλιστών.
Οι αγώνες ποτέ δεν πήγαν χαμένοι.

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

ΗΜΕΡΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ



Έλληνες η ιστορία είναι τόσες φορές επαναλαμβανόμενη, που μόνο ως ακρότητα δεν φαίνεται ο παραλληλισμός της τότε ιστορικής μέρας, με την ημέρα της 9ης Οκτωβρίου 2012.

Την μαύρη αυτή Τρίτη, η σύχρονη φύρερ, που αυτή η δολοφονική και σχιζοειδής χώρα ΑΛΕΜΑΝΙΑ μόνο παράγει, η γερμανίδα Καγκελάριος Αδόλφα Μέρκελ,επισκέφτεται το προτεκτοράτο της και δείχνει ξεκάθαρα σε όλους μας, ότι έρχεται για να δείξει ότι είμαστε πλήρως υποταγμένοι στις ορέξεις της.

Μετά από τον ''θρίαμβο'' του νέου κατοχικού πρωθυπουργού, Αντωνίου Σαμαρά, να καταφέρει να φέρει ολόκληρο φυρερ στην κατεχόμενη Αθήνα, τι άλλο να περιμένει πια κανείς για να καταλάβει την θέση του στην Ιστορία και ποιοι είναι οι εχθροί του.

Προ πολλού τα κανάλια παραπληροφορούν και προπαγανδίζουν τα συμφέροντα των αφεντικών τους. Προ πολλού ο καπιταλισμός, πίνει το αίμα των αδερφών μας, και σκοτώνει τις ψυχές και το σώμα μας μαζικά, όπως πάλι τότε μας εκτέλεσαν μαζικά γιατί αντισταθήκαμε στη τρέλα τους. Νέα στρατόπεδα μαζικής εξόντωσης ετοιμάζονται, μόνο που τώρα γίνεται σε ολόκληρα έθνη και στο όνομα της οικονομικής σταθερότητας.

Ένα από τα μεγάλα λάθη των Ευρωπαίων και όλου του κόσμου, είναι που δεν παίρνουν σοβαρά ποτέ τους Γερμανούς και πάντα κάνουν ότι βρίσκονται προ εκπλήξεως. Άλλη μια φορά κατάφεραν να κάνουν αυτή την ανθρωποφάγα χώρα να νιώθει τόσο δυνατή, ώστε να κόψει τα κεφάλια όσων αμάρτησαν. Οι Γερμανοί φονιάδες αφού δεν κατάφεραν παρά τις συνεχείς προσπάθειες τους να κερδίσουν στο πεδίο της μάχης, αφού τέτοιες ικανότητες ποτέ δεν είχαν, τώρα προσπαθούν να εκπληρώσουν το σχέδιο τους, να κατακτήσουν τον πλανήτη με οικονομικούς όρους.

Τότε ο ένδοξος κόκκινος στρατός ήταν η τελευταία δύναμη ελπίδας της ανθρωπότητας και ευτυχώς κανένα δεν απογοήτευσαν. Σήμερα ποιος είναι ο πραγματικός αντίπαλος τους. Ποιός θα σηκώσει την σημαία της αντίστασής;

Η βρώμα του ναζισμού δεν πέθανε ποτέ. Τα γνήσια τέκνα τους και οι συνεργάτες τους είναι πάλι εδω πιο τρελοί και δυνατοί από ποτέ. Τα εγγόνια των φονιάδων χιτών, γερμανοτσολιάδων, δοσίλογων, μαυραγοριτών, ελληναράδων, τώρα χτενίζουν όλη την κατεχόμενη ελλάδα και δηλητηριάζουν κάθε γνήσια πατριωτικό μυαλό, κάθε άνθρωπο που αγαπά τον συνάνθρωπο, σπέρνοντας ιδέες ρατσιστικές και σοβινιστικές.

Η αλητεία και ο σκοπός των χρυσαυγιτών να γεμίσουν παντού τα αυγά των φιδιών τους, είναι παράλληλος με τον αγώνα των ηρώων τους γερμανών που θέλουν να μας εξαθλιώσουν και να μας αφήσουν ταπεινομένους σε μια έρημη γη. Τέτοιες εποχές τα γκρουπσκυλα τύπου φασιστοχρυσαυγιτών κάνουν χρυσες δουλειές. Έχουμε τους εξωτερικούς και τους εσωτερικούς προπαγανδιστές και τρομοκράτες, ώστε να δεχόμαστε κάθε τι αμάσητο.

Έλληνες εργάτες, φοιτητές, νοικοκυραίοι, πατριώτες, μόνο εαν βάλουμε την λογική μας θα σωθούμε και η λογική προστάζει, αγώνα αγώνα αγώνα. Μόνο με την πίστη μας στο μέλλον, που θα άλλαξει μόνο με την μάχη μας για την ζωή και την ζωή των παιδιών μας, θα νικήσουμε όλους αυτούς τους εχθρούς της ευμάριας μας.

Μόνο αν καταλάβουμε ότι η τάξη μας είναι μια και θέλει την συμμετοχή μας για να αναπτυχθεί και να νικήσει, μόνο τότε θα αντισταθούμε και θα πάρουμε την τύχη στα χέρια μας.

Τέρμα ο φόβος, οργανώσου και κατέβα δυναμικά να τους πάρεις τα κεφάλια. Μπορείς και θα γίνει. Είναι γραφτό μας να γίνουμε όλοι οι ελεύθεροι άνθρωποι ήρωες μια μέρα, και αν θέλεις να είσαι ελεύθερος ήρθε η ώρα.

ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΑΡΆΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΖΗΤΩ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ.