Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

BE CONTINUED

''Η τρομοκρατία δεν θα περάσει, του λαού η πάλη θα την σπάσει''. Ένα σύνθημα που αντηχεί εδώ και πολλές δεκαετίες, αλλά για τον καθένα έχει άλλη δυναμική και ερμηνεία.


Άλλος το φωνάζει γιατί θέλει να δείξει την αντίστασή του στο απάνθρωπο σύστημα, άλλος για να δείξει την δυσαρέσκεια του στην κυβέρνηση, άλλος για να φανεί απλά ότι είναι με το λαό, άλλος για να διώξει απλά τον φόβο του, άλλος το φωνάξει μιμητικά χωρίς να ξέρει γιατί το λέει και άλλος γιατί θέλει να γίνει εκείνος ο τρομοκράτης του λαού.

Πόσοι τάχα αριστεροί μπορεί να το έχουν φωνάξει αυτό. Στο τέλος καταντάν να ρίχνουν το ψηφαλάκι τους στο πασοκ κάποτε, στο συριζα σήμερα ή στην δημαρ, που ο ρόλος της είναι τόσο σκοτεινός σήμερα που το μέλλον μόνο φωτεινό δεν θα είναι για όλους αυτούς.

Τώρα ο Αλαβάνος βγαίνει και συγκαταλέγει τον συριζα στο μπλογκ τρομοκράτησης του λαού. Λες και δεν ήταν ξεκάθαρος ο ρόλος του από την αρχή της γέννεσις του. Λες και πριν τις εκλογές άλλα έλεγε και τώρα άλλαξε πολιτική. Λες και στην Αμέρικα τους κάνανε πλύση εγκεφάλου. Λες και δεν ξέρουμε πια συμφέροντα κρύβονται πίσω τους. Λες και δεν ξέρουμε ποιοί τους σχεδιάζουν την πολιτική. Οι σωτήρες τώρα γίνονται τρομοκράτες. Όλα ειναι γνωστά άγνωστα ε;

Ο λαός, ο σοφός λαός, λένε ότι ξέρει τι κάνει και κάθε φορά ψηφίζει σοφά. Αυτό έχει αποδειχθεί εδώ και δεκαετίες πάλι. Ψηφίζει τόσο σοφά που έχει βάλει στην εξουσία τους τρομοκράτες. Τους ανθρώπους που με βια και νοθεία, καταφέρνουν να είναι υπερασπιστές των δικαίων και της δημοκρατίας. Τους ανθρώπους, που το μόνο που κάνουν είναι να κλέβουν τον κόπο του λαού. Να εξουσιάζουν και να ελέγχουν κάθε όνειρο και κάθε ανάγκη ανάλογα τα συμφέροντά τους. Πιόνια σε μια παρτίδα σκάκι στημένη και απο πριν ξεπουλημένη.

Τώρα ήρθε πάλι η εποχή που η τρομοκρατία τους αν και ακόμα αποτελεσματική και αυτό φαίνεται από την αντίδραση του κόσμου, ωστόσο φαίνεται να είναι σε οριακό σημείο επίδρασης της στις μάζες, για αυτό τώρα επιστρατεύεται πάλι η βια και η ποινικοποίηση κάθε αγώνα στο όνομα του συντάγματος, που γίνεται κουρελόχαρτο ανάλογα τις ορέξεις τους. Στο όνομα ενός τέτοιου συντάγματος που δεν έχει  άλλη υπόσταση παρα μόνο για να εξυπηρετεί σαρκοφάγα τομάρια τους.


Επιτάξεις, παράνομες απεργίες, προσαγωγές, συλλήψεις, απαγγελία στημένων κατηγοριών, ξύλο, χημεία. Όλα επιστρατεύονται στο όνομα της τάξης και της ασφάλειας. Μετά από μια εβδομάδα κινητοποιήσεων στο Μετρό όλοι έσκασαν λέει. Τετοια ταλαιπωρία ούτε στις τριτοκοσμικές χώρες. Δεν είναι τσιφλίκια λέει τα μέσα μεταφοράς για τέτοιους αγώνες. Γιατί ο οδηγός που έχει τελειώσει ένα λύκειο να παίρνει περισσότερα από τον καθηγητή ή τον γιατρό.

Μπήκαν τα συστήματα κοινωνικού αυτοματισμού. Έτσι φαγωθήκαμε πάλι μεταξύ μας και ποιος νίκησε; λες και κερδίζονται αγώνες χωρίς κόπο. Τι θα γινόταν αν αντί για μετρό ταλαιπορούμασταν και πέρναμε το λεωφορείο για κάποιες μέρες, θυσιάζοντας κάποια λεπτά από την ζωή μας για να κερδίσουμε χρόνια μετέπειτα;

Όχι λέει. πέθανε ο γάιδαρός μου να παιθάνει και του διπλανού για να νιώσω ικανοποίηση ισοτιμίας. ΡΕ δεν σκέφθεσαι ότι αν σωθεί ο γάιδαρος του διπλανού μόνο τότε έχεις ελπίδα να ξανα έχεις δικό σου. Aντί να παλεύουμε το ταβάνι στο μοισθό να είναι ψηλό, θέλουμε να μπούνε όλοι στον πάτο. ποιον μισθό θα έχεις αναφορά αν θες να διαπραγματευθείς. τα εξακόσια ευρώ; μετά θα γίνουν τρακόσια και μετά μηδές γιατί είναι πολλοί αυτοί που δουλεύουν και με διακοσια.

35 επώνυμοι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, διαμαρτυρήθηκαν μόνο δικαίως για την ασέβεια που επέδειξε ο υπουργός των εφοπλιστών Βρουτσης. Τι έπαθαν; Όλοι το γνωρίζετε. Για μια απλή παρουσία στο υπουργείο. Δίχως να υπάρχει κατάληψη. Έπειτα ενορχηστρομένα ξεκίνησε η διαδικασια της προβοκάτσιας. Δυνάμεις καταστολής και τρομοκράτησης, δυνάμεις μαζικής παραπληροφόρησης μπήκαν σε πλήρη λειτουργία μέσα σε λίγα λεπτά. Τα υπόλοιπα γνωστά. Σύντροφοι από όλοι την Αθήνα έφθασαν σε λίγα λεπτά στην ΓΑΔΑ και για ώρες έδειξαν ότι φόβος εδώ δεν χωρά. Την άλλη μέρα φάνηκε η αξία αυτής της ενέργειας στα δικαστήρια, όπου η ξεφτίλα της τρικομματικής κυβέρνησης δεν έφθασε για να περάσει η προβοκάτσια τους.

Τρομοκράτες της συμφοράς. Πιάσανε κάτι παιδαρέλια για αντάρτες πόλεων. Τώρα λένε ότι ο ένας ήταν και φίλος του Γρηγορόπουλου, και το δημοσιοποιούν για να βεβηλώσουν την μνήμη ενός παιδιού και να τον στοχοποιήσουν ως εν δυναμει τρομοκράτη εαν το παιδί ζουσε. Δηλαδή σε λίγο θα παρασημοφορήσουν και τον κορκονέα γιατί γλίτωσε την κοινωνία από ένα δεκαεξάχρονο παιδί. ντροπή και όνειδoς στα μέσα μαζικής αποβλάκωσης και παραπληροφόρησης. ΝΤΡΟΠΗ.

Έχει αποδειχθεί από την ιστορία ότι ποτέ η τρομοκρατία τέτοιων ομάδων δεν επέφερε καλό και αλλάγή προς μια άλλη κοινωνία. Το χειρότερο όμως είναι ότι νέα παιδιά που πιστεύουν σε αυτές τις ιδέες χαραμίζονται για πάντα. Ονειροπόλα και δυναμικά παιδιά χάνονται για πάντα σε μια ζωή που ποτέ δεν θα ήθελαν τελικά να έχουν. Σαπίζουν σε ένα κελί χωρίς τελικά να έχουν βοηθήσει στην αφύπνηση του λαού. Γιατί να χάνονται τέτοια νιάτα σε έναν αγώνα που δεν βγάζει πουθενά. Ποιοί είναι άραγε οι ηγέτες τους; γνωστοί άγνωστοι και αυτοί; Πάντως είναι ευθύνη της κοινωνίας μας η πορεία που πήραν αυτά τα νιάτα. ΠΟΙΟΙ τα έσπρωξαν σε αυτή την επιλογή; Συλλογιστείτε το.

Τρομοκατία φασιστική. Γνωστός ο ρόλος των χρυσαυγιτών και των φασιστικών ομάδων τους. τιποτα άλλο παρα να μαζέψουν τους μισητές του ανθρώπου και της ελευθερίας. Τίποτα άλλο παρά να τρομοκρατούν τον λαό. εξάρτημα καλα γρασαρισμένο του συστήματος. απαξιώ να γράψω περισσότερα για τα τομάρια τους.

Διαυβερνητική τρομοκρατία. Πρόχειρες άλλωτε ή επιδέξιες προβοκάτσιες στήνονται καθημερινά στο βωμό της κυρίαρχης εξουσίας. Στο βωμό της κυβερνησιμότητας της χώρας. Πιθανό να χρησιμοποιήσουν και τρομοκρατία για εξωτερική απειλεί. Πιθανόν να θελήσουν να παίξουν με την φωτιά για να αλλάξει η ατζέντα. Βλέπε Γιωργάκης στην Τουρκία, και Σαμαρα συνάντηση στο Κατάρ με Ερντογάν. Πιθανό να ανοίξουν θέματα για την ΑΟΖ για να δείξει την πιγμή της η συγκυβέρνηση.

Ψήφισες αυτούς πριν κάνα εξάμηνο; Τώρα τι μιλάς; είσαι αναρχοκομμούνιστής; είσαι εχθρός της τάξης, της ευημέριας και της ειρήνης;

Κάτσε σπιτάκι σου κυρ παντελάκο μου. Κοίτα να περνάς καλά και μην σε νοιάζει για τους άλλους. τι δουλειά έχεις εσύ να κοιτάς τι περνά ο γείτονας; πρόσεχε την οικογένεια σου, μην θες να φας το κεφάλι σου. Δεν βλέπεις τι συμβαίνει; Είδες απολύσεις που γίνονται; Είδες ανεργία; Μην μιλάς, θα χάσεις τι δουλίτσα σου και μετά δεν ξαναβρίσκεις ούτε σε χίλια χρόνια. θέλεις να δεις τα παιδιά σου να πεινάν. θέλεις να τα δεις να ξενιτεύονται για ένα κομμάτι ψωμί; Πόση σύνταξη παίρνεις; Ακόμα παίρνεις τυχερούλη; Μην ζητάς παραπάνω. Για την θέση σου καραδοκούν χιλιάδες εξαθλιωμένοι.

ΞΕΦΤΙΛΛΑ!!!! ΠΑΛΙΟΞΕΦΤΙΛΛΑ!!!!!! ΤΟ ΠΑΙΖΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΗΞΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΆΝΤΗΣΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΘΑ ΦΑΣ ΑΚΟΜΑ. ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!! ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΓΕΝΙΑ ΣΟΥ!!! συμπεριλαμβάνονται τουλάχιστον δυο γενιές.