Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Μεγάλη γιορτή του RUNNING στην Γλυφάδα! 2o Attika Run & Fun



Ο Δήμος Γλυφάδας και η FEEL GOOD Sports Club πήραν ΑΡΙΣΤΑ στην άψογη διοργάνωση του 2ου ATTIKA RUN & FUN Grand Prix όπου οι συμμετοχές άγγιξαν τους 800 μικρούς και μεγάλους!
Στην ηλιόλουστη Γλυφάδα όλοι οι φορείς Δήμος Γλυφάδας, Τροχαία, Εθελοντές και διασώστες του Χαμόγελου του Παιδιού με παρόντες επιβλέποντες τον Δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου και τον Συντονιστή Αθλητισμού Περικλή Δορκοφίκη, τον Πρόεδρο του Χαμόγελου του Παιδιού Κώστα Γιαννόπουλο και με την υποστήριξη του οργανωτή FEEL GOOD Sports Club συνεργάστηκαν άψογα και έγραψαν υποθήκη για το μέλλον του θεσμού που είναι πλέον το ATTIKA RUN & FUN Grand Prix.

Ο Κρίς Βάλλας (Personal trainer) έδωσε το έναυσμα προθερμαίνοντας με GYM DANCE τους εκατοντάδες δρομείς με ρυθμούς HIP HOP μουσικής ανέβασε τη LIBIDO τους και τη διάθεση τους πριν την εκκίνηση του Αγώνα.

Σ’όλη την διάρκεια του ο DJ Δημήτρης Παππάς έπαιξε γνωστά κομμάτια MAIN STREAM & HIP HOP δίνοντας ρυθμό και κέφι στους συμμετέχοντες.
Οι συμμετέχοντες παρέλαβαν το START PACK τους (αριθμούς, Chip Timming κ.λ.π.) από τις 6 γραμματείες (αλφαβητικά κατανεμημένα ονόματα) σε ελάχιστο χρόνο.

Στην συνέχεια οι δρομείς έτρεξαν μαζί με το Δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου, το Συντονιστή Αθλητισμού Περικλή Δορκοφίκη, την Μαρία Πολύζου(κάτοχος του Πανελλήνιου ρεκόρ Μαραθωνίου) την νικήτρια των 10χλμ. Φιλίππα Πουλίδου, τους ολυμπιονίκες 2004 Εύη Μωραιτίδου και Ελληνάκη Γεωργία, τον τραγουδιστή Κώστα Καραφώτη, τον πρώην υπουργό Ανδρέα Λοβέρδο σε μία απόλυτα ασφαλή διαδρομή (από την παραλιακή Γλυφάδας & την Ποσειδώνος) που φρόντισε η Τροχαία Γλυφάδας και οι Εθελοντές του Δήμου.

Έτρεξαν πάνω από 750 άτομα(μικροί & μεγάλοι), ακολούθησαν οι απονομές κυπέλων και μεταλλίων στους νικητές όλων των αγωνισμάτων.

ΝΕΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΕΚΟΡ ΣΤΑ 10ΧΛΜ ΜΕ 47.40.  ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ