Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Ύμνοι στον …. «καραμανλισμό» από το ΣΥΡΙΖΑ

Προκειμένου ο ΣΥΡΙΖΑ να διεκδικήσει την κυβερνητική καρέκλα και να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη, κοντεύει να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ στον τυχοδιωκτισμό.
Και φυσικά αυτό δε θα ήταν τίποτε παραπάνω από μια ακόμη απόδειξη του σοσιαλδημοκρατικού εκφυλισμού αυτού του κόμματος, αν δε συνοδευόταν από δηλώσεις που προσπαθούν να εξωραΐσουν και να κλείσουν το μάτι σε συγκεκριμένα κέντρα του κατεστημένου.
Τελευταίο κρούσμα η ομιλία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Σ. Κοντονή, στη βουλή, ο οποίος απαντώντας στο Βορίδη, δήλωσε τα εξής:
«Διερωτώμεθα αν σε αυτήν εδώ την αίθουσα ήταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ή ο Γεώργιος Ράλλης ή ο Παναγής Παπαληγούρας, πως θα αντιδρούσαν σε αυτό το κήρυγμα μίσους και μισαλλοδοξίας. Επειδή, όμως, αυτοί οι μεγάλοι πολιτικοί δεν είναι στη ζωή, εμείς περιμένουμε να ακούσουμε γι’ αυτό που εχθές ο κ. Βορίδης ξεστόμισε για τους καλούς και κακούς Έλληνες μια δήλωση από τον κ. Μητσοτάκη ή από τον κ. Καραμανλή».
Έλεος!
Η ΕΡΕ στην αρχή, η ΝΔ στη συνέχεια δεν ήταν πάντα κόμματα του κεφαλαίου και της πλουτοκρατίας; Και τα κόμματα της δεξιάς, και τα κόμματα του κέντρου, αλλά και οι συγκεκριμένοι πολιτικοί που επικαλείται ο Κοντονής δεν έχουν συνδεθεί με αντιλαϊκά μέτρα, με αυταρχισμό, αντικομουνισμό και καταστολή, ιδιαίτερα τις δεκαετίες του 50 και του 60, αλλά και μετά;
Είναι άλλο πράγμα ότι το καπιταλιστικό σύστημα στηρίζει εκείνους τους αστούς πολιτικούς που μπορούν - τη δεδομένη στιγμή καλύτερα - να υπηρετήσουν τις ανάγκες του. Άλλοτε στηρίζει πιο μετριοπαθείς πολιτικούς και άλλοτε έχει ανάγκη από αστούς πολιτικούς, πιο επιθετικούς, απέναντι στο λαό και τους αγώνες του, ανάλογα με τι το συμφέρει κάθε φορά, για να ενσωματώνει και να χειραγωγεί εργατικές-λαϊκές δυνάμεις.
Ένα πράγμα δεν αλλάζει: Η εχθρότητα απέναντι στην ταξική, λαϊκή πάλη, που υπηρέτησαν με συνέπεια όλοι αυτοί οι - κατά τον Κοντονή - «μεγάλοι πολιτικοί».
Το «ψάρεμα» ψήφων και το «κλείσιμο του ματιού», ενόψει και πιθανών μετεκλογικών εξελίξεων, που εκφράζει ο Κοντονής και άλλοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, επιδιώκοντας να διαχωρίσει τη ΝΔ σε «καλή» και «κακή», είναι τακτική βαθιά αποπροσανατολιστική και ζημιογόνα για το λαό.
Το θέμα είναι ότι οι λαϊκοί αγωνιστές, οι προοδευτικοί άνθρωποι, οι ριζοσπάστες και αριστεροί να εγκαταλείψουν και να γυρίσουν την πλάτη στο ΣΥΡΙΖΑ και τον τυχοδιωκτισμό του.

Σαρακήνικο: Μια παραλία που μοιάζει με τη Σελήνη

Σαρακήνικο: Μια παραλία που μοιάζει με τη Σελήνη

Το Ισπανικό ταξιδιωτικό περιοδικό Condé Nast Traveller περιλαμβάνει την παραλία της Μήλου στο αφιερώμα του για τους 101 πιο απίστευτους τόπους του κόσμου

Μiα παραλία που μοιάζει στη Σελήνη. Αυτές τις έξι λεξεις χρησιμοποιεί το ισπανικό ταξιδιωτικό περιοδικό Condé Nast Traveller για να περιγράψει την πανέμορφη παραλία του Σαρακήνικου στη Μήλο στην ειδική ιστοσελίδα που έχει δημιουργήσει για τους 101 πιο απίστευτους τόπους του κόσμου.




«Ο τίτλος είναι παράλογος. Αλλά το περιέργο με αυτή την παραλία είναι ότι περιγράφει επακριβώς το περιβάλλον» γράφει χαρακτηριστικά ο Mattias Callone, ο συντάκτης που έχει αναλάβει το μεγάλο αφιέρωμα.



Η θάλασσα συναντά τα ηφαιστειακά πετρώματα που έχουν διαμορφωθεί από τον αέρα και τα κύμματα μετά από χιλιάδες χρόνια μετατρέποντας την παραλία σε μια από τις πιο «παρθένες» του κόσμου.



Με 155 «ναι» στην κυβέρνηση ολοκληρώθηκε η συζήτηση στη Βουλή (VIDEO)



Με ονομαστική ψηφοφορία, τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, ολοκληρώθηκε η συζήτηση επί της πρότασης για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση. Υπέρ της κυβέρνησης ψήφισαν 155 βουλευτές, κατά 131 και «παρών» δύο. Δεν ψήφισαν 12. Οι βουλευτές του ΚΚΕ ψήφισαν κατά.
Πριν την ονομαστική ψηφοφορία έγιναν οι τοποθετήσεις των αρχηγών των πολιτικών κομμάτων.
Και η τρίτη ημέρα της συζήτησης είχε βασικό χαρακτηριστικό τις αποπροσανατολιστικές κοκορομαχίες της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι βουλευτές των κομμάτων της συγκυβέρνησης προσπάθησαν να καλλιεργήσουν αυταπάτες στο λαό ότι θα καλυτερέψει η κατάσταση λόγω της καπιταλιστικής ανάκαμψης και της εξόδου από το μνημόνιο. Ωστόσο, εξυμνούσαν με κάθε ευκαιρία την περιβόητη ανταγωνιστικότητα που προϋποθέτει συνέχιση των άγριων αντιλαϊκών μέτρων.
Οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσπάθησαν να παρουσιάσουν ως «αντίπαλο δέος» το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο προβλέπει διατήρηση των περισσότερων «μνημονιακών» και άλλων αντιλαϊκών νόμων και εξυπηρετεί τον ίδιο στόχο, την ανταγωνιστικότητα του κεφαλαίου.

Η τοποθέτηση του Γιώργου Λαμπρούλη
Η κίνηση της κυβέρνησης να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης σηματοδοτεί την προσπάθειά της να συνεχιστεί με κάθε τρόπο η επιχείρηση αποπροσανατολισμού του λαού, τόνισε ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιώργος Λαμπρούλης. Πρόσθεσε ότι την ίδια κατεύθυνση εξυπηρετεί όλο αυτό το αποπροσανατολιστικό γαϊτανάκι με την εκλογολογία, την προεδρολογία και τα «κομπρεμί» μεταξύ των αστικών κομμάτων.
Όπως είπε, η πρόκληση τεχνητής πόλωσης συντελείται σε μια περίοδο που είναι όλο και πιο ορατό το κοινό στρατηγικό πλαίσιο που μοιράζονται όλα τα κόμματα της αστικής διαχείρισης. Παράλληλα διευκρίνισε ότι οι στόχοι κεφαλαίου και ΕΕ, που προϋποθέτουν συνεχές μάτωμα του λαού, θα υλοποιηθούν από οποιαδήποτε κυβέρνηση, είτε έχει κορμό τη ΝΔ, είτε τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Γιώργος Λαμπρούλης αναφέρθηκε στις καπιταλιστικές αναδιαρθρώσεις που προωθούνται στην Υγεία, υπογραμμίζοντας ότι όσο υπάρχει συνύπαρξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, δεν μπορεί η Υγεία να αποτελεί κοινωνικό αγαθό. (Δείτε ΕΔΩ την τοποθέτησή του).

Η τοποθέτηση της Ελένης Γερασιμίδου
Οι εργαζόμενοι δεν πρέπει να χάσουν χρόνο και να αρκεστούν να ζουν με ψίχουλα τόνισε η βουλευτής του ΚΚΕ Ελένη Γερασιμίδου. Όπως είπε, υπάρχουν και εκείνοι που δεν βολεύονται με τις υποσχέσεις για ανάκαμψη ή τη λογική του μικρότερου κακού, αλλά μάχονται καθημερινά και βρίσκονται στους δρόμους με την αλληλεγγύη της τάξης τους.
Επίσης αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τομέας του πολιτισμού και οι εργαζόμενοι του (δείτε ΕΔΩ το video).

Η τοποθέτηση του Σπύρου Χαλβατζή
Τη στήριξη που παρέχουν κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση στη συμμετοχή της χώρας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς στηλίτευσε ο βουλευτής του ΚΚΕΣπύρος Χαλβατζής, μιλώντας στη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης.
Στην τοποθέτησή του υπογράμμισε ότι η συγκυβέρνηση συναποφασίζει και συμμετέχει στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις στα πλαίσια του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι η θέση της Ελλάδας σε αυτούς τους δύο ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς είναι σταθερή.
Ο Σπύρος Χαλβατζής κάλεσε τους εργαζόμενους σε μαζική και μαχητική δράση για την αποδέσμευση από τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς, για να κλείσουν οι ΝΑΤΟικές βάσεις, για να επιστρέψουν οι Έλληνες στρατιώτες που βρίσκονται σε αποστολές στο εξωτερικό (δείτε ΕΔΩ βίντεο).

Η τοποθέτηση του Θεοδόση Κωνσταντινίδη
Το λαό να βάλει τη σφραγίδα του στις εξελίξεις κάλεσε ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του κόμματος μιλώντας στη συζήτηση στη Βουλή επί της πρότασης για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση.
Πρόσθεσε ακόμα ότι οι πολιτικές δυνάμεις πρέπει να τοποθετηθούν και να κριθούν με βάση το πότε θα ανακτηθούν οι τεράστιες απώλειες του λαού και ποιος δρόμος ανάπτυξης μπορεί να διασφαλίσει την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών του (δείτε ΕΔΩ βίντεο).

Το μνημόνιο φεύγει, αλλά μένουν τα μέτρα
Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας απαρίθμησε τα αντιλαϊκά επιτεύγματα της κυβέρνησης και επισήμανε ότι «είναι εθνική ανάγκη να διαφυλαχθούν όλα όσα έχουν επιτευχθεί».
Ταυτόχρονα επιβεβαίωσε ότι τα σκληρά μέτρα δεν έχουν ημερομηνία λήξης, προαναγγέλλοντας διασφάλιση «υψηλών, διατηρήσιμων πρωτογενών πλεονασμάτων» και «διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις» που βοηθούν στην προσέλκυση επενδύσεων.
Ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης υποσχέθηκε μείωση της φορολογίας, καθώς διακηρυγμένος στόχος της κυβέρνησης είναι να προσφέρει νέες φοροαπαλλαγές στο κεφάλαιο, την ίδια ώρα που θα συνεχίζεται το ξεζούμισμα του λαού.

Ζυμώνεται ο μεγάλος κυβερνητικός συνασπισμός
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κρεμαστινός επανέφερε τα σενάρια για μια κυβέρνηση «ειδικού στόχου», με κορμό τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, η οποία θα διαπραγματευτεί τη μείωση του κρατικού χρέους, όπως επιθυμεί η αστική τάξη.
Σύμφωνα με την πρότασή του, ο πρωθυπουργός αυτής της κυβέρνησης θα μπορεί να εναλλάσσεται από τους αρχηγούς των κομμάτων που θα την απαρτίζουν.

www.902.gr

Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Α ρε Μητσάρα τρελέ.!!! Πέθανε ο άνθρωπος που βλέπαμε συχνά σε μια εξωτερική συνέντευξη πίσω από τους πρωταγωνιστές των γηπέδων ή της πολιτικής,


Πέθανε μια πολύ δημοφιλής τηλεοπτική φιγούρα, κυρίως την δεκαετία του ενεντήνα και του δύο χιλιάδες, ο θρυλικός Μητσάρας των γηπέδων. Ο άνθρωπος που την ίδα μέρα μπορεί να τον έβλεπες σε παραπάνω από δύο συνεντεύξης τύπου σε δύο διαφορετικά γήπεδα, που μπορεί να απήχαν μεταξύ τους μεγάλη χιλιομετρική απόσταση. Και όμως αυτός κατάφερνε να βρίσκεται στο φόντο και να περνάει πολλές φορές τα πετυχημένα μηνύματά του.

mits111
Τελευταία τον πετύχαινα συχνά και στις πορείες κατά των μνημονίων και κατά της εξαθλίωσης και της ανεργίας.

Πάντα κρατούσε ένα πλακάτ με ένα εφάνταστο, ψαγμένο και εύστοχο σχόλιο, στιχάκι, απόφευγμα για την επικαιρότητα.
mits1

Να είναι ελαφρύ το χώμα και για τον Μητσάρα, τον επαναστάτη της γειτονιάς και της καρδιάς μας.

mits8

Ο μέσος χρήστης χρησιμοποιεί το smartphone του πάνω από 1.500 φορές την ημέρα

Ο μέσος χρήστης χρησιμοποιεί το smartphone του πάνω από 1.500 φορές την ημέρα

Σχεδόν τέσσερις στους δέκα χρήστες παραδέχονται ότι χωρίς το κινητό τους νιώθουν σαν χαμένοι και αρκετοί δήλωσαν ότι χρησιμοποιούν το κινητό τους τόσο ενστικτωδώς, χωρίς να μην συνειδητοποιούν ότι το κάνουν

Ο μέσος χρήστης «έξυπνου» κινητού τηλεφώνου (smartphone) χρησιμοποιεί πλέον τη συσκευή του πάνω από 1.500 φορές την ημέρα, ξεκινώντας από τις 07:30 το πρωί, σύμφωνα με μια νέα βρετανική έρευνα. Πολλοί χρήστες, ελέγχουν τον λογαριασμό του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους και το Facebook, διαβάζουν τις τελευταίες ειδήσεις ή ενημερώνονται για τον καιρό, προτού καν σηκωθούν από το κρεβάτι τους με... την τσίμπλα ακόμη στο μάτι.

Η έρευνα που έγινε από την εταιρεία μάρκετινγκ Tecmark σε αντιπροσωπευτικό δείγμα 2.000 χρηστών, σύμφωνα με τη βρετανική «Daily Mail», αποκαλύπτει ότι ο μέσος χρήστης κάνει χρήση του κινητού του επί τρεις ώρες και 16 λεπτά ημερησίως, δηλαδή συνολικά περίπου μια ολόκληρη ημέρα μέσα στην εβδομάδα.

Σχεδόν τέσσερις στους δέκα χρήστες παραδέχονται ότι χωρίς το κινητό τους νιώθουν σαν χαμένοι και αρκετοί δήλωσαν ότι χρησιμοποιούν το κινητό τους τόσο ενστικτωδώς, χωρίς να μην συνειδητοποιούν ότι το κάνουν. Δύο στους τρεις είπαν ότι έχουν καταφέρει «να μπαίνουν στο Facebook χωρίς καν να σκέφτονται».

Η εξάρτηση του σύγχρονου ανθρώπου από τα κινητά μεγαλώνει διαρκώς, καθώς, σύμφωνα με την έρευνα, ο τυπικός χρήστης τα χρησιμοποιεί για να κάνει 221 διαφορετικές εργασίες στη διάρκεια της ημέρας, από ηλεκτρονικά ψώνια και διαδικτυακές τραπεζικές συναλλαγές έως «χάζεμα» στο διαδίκτυο και παίξιμο παιγνιδιών. Συγκριτικά, στον παραδοσιακό επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή τους οι χρήστες κάνουν κατά μέσο όρο λιγότερες εργασίες (140) την ημέρα.

Για τους πιο πολλούς χρήστες η πρωινή-πρωινή χρήση του smartphone είναι απλώς θέμα ευκολίας, από τη στιγμή που βρίσκεται δίπλα στο κρεβάτι τους και δεν χρειάζονται να περιμένουν μέχρι να ανοίξει ο υπολογιστής τους. Μια πάντως εφαρμογή που οι χρήστες χρησιμοποιούν εξίσου στα κινητά και στους υπολογιστές τους (κατά μέσο όρο τέσσερις φορές την ημέρα), είναι η χρήση ψηφιακών χαρτών.


Τρως υγιεινά; Τότε μάλλον έχεις και λεφτά!

Τρως υγιεινά; Τότε μάλλον έχεις και λεφτά!

Η υγιεινή διατροφή κάνει καλό στον οργανισμό, αλλά όχι στην ...τσέπη.

Σύμφωνα με έρευνα επιστημόνων από το Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ, όσοι θέλουν να τρέφονται υγιεινά, θα πρέπει να βάλουν γερά το χέρι στην τσέπη, αφού τα υγιεινά τρόφιμα κοστίζουν τρεις φορές περισσότερο από τα ανθυγιεινά.

Όπως επισημαίνει η βρετανική εφημερίδα "Τelegraph", oι τιμές των υγιεινών τροφίμων, όπως οι τομάτες, o σολομός και τα γιαούρτια είναι αρκετά πιο υψηλές σε σχέση με αυτές των ανθυγιεινών τροφών, όπως το junk food.

Η έρευνα που δημοσιεύει η βρετανική "Telegraph" δείχνει ότι η αύξηση της τιμής των υγιεινών τροφών αποπροσανατολίζει το κοινό , δημιουργεί διατροφική ανασφάλεια στρέφοντας τους καταναλωτές προς το φτηνό φαγητό, που είναι το junk food.

Oι επιστήμονες της Οξφόρδης μελέτησαν τις τιμές 94 τροφίμων και ποτών, μεταξύ των ετών 2002 και 2012. Ο κατάλογος των τροφίμων που θεωρούνται υγιεινά, όπως ο σολομός το γιαούρτι, έχει καταρτιστεί από το υπουργείο Υγείας της Βρετανίας. Κάνοντας σύγκριση των τιμών, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι, από άποψη κόστους, το ανθυγιεινό φαγητό συμφέρει. Ο επικεφαλής της μελέτης, Νίκολας Τζόουνς , ζήτησε μάλιστα σε επιστολή του προς την κυβέρνηση του Λονδίνου να ρίξει τις τιμές των υγιεινών τροφίμων λαμβάνοντας υπόψη τα υψηλά ποσοστά παχυσαρκίας κυρίως στις νέες ηλικίες.

Η έρευνα των Βρετανών επιστημόνων έρχεται σε αντίθεση με πρόσφατη μελέτη Αμερικανών ερευνητών από το "State University of New York", σύμφωνα με την οποία, για όσους αποφασίζουν να ακολουθήσουν έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής, το μακροπρόθεσμο κόστος για την διατροφή μπορεί να είναι ακόμα χαμηλότερο, με αποτέλεσμα το όφελος να είναι διπλό όχι μόνο για την υγεία αλλά και για την... τσέπη.

Συγκλονίζει η 29χρονη Μπρίτανι που έχει προγραμματίσει τον θάνατό της για την 1η Νοεμβρίου

Πάσχει από επιθετική μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο, οι γιατροί της έδωσαν έξι μήνες ζωής, αλλά η ίδια θέλει να «φύγει» με τους δικούς της όρους και με αξιοπρέπεια

Συγκλονίζει τις ΗΠΑ η ιστορία της Μπρίτανι Μέιναρντ, μιας 29χρονης που τον Ιανουάριο του 2014 διαγνώστηκε με μια μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο, καρκίνος ο οποίος στη συνέχεια έγινε πιο επιθετικός, καθώς εξελίχθηκε σε γλοιοβλάστωμα. Οι προσπάθειες των γιατρών να αντιστρέψουν ή να επιβραδύνουν την κατάσταση απέβησαν άκαρπες και ανακοίνωσαν στην Μπρίτανι ότι έχει ακόμη έξι μήνες ζωής.



Η Μπρίτανι δέχτηκε στωικά τα νέα, αλλά θέλησε εκείνη να βάλει ημερομηνία λήξης στη ζωή της. Υπερασπιζόμενη με σθένος την απόφασή της να πεθάνει με αξιοπρέπεια, όπως τονίζει η ίδια, προγραμμάτισε την ευθανασία της για την 1η Νοεμβρίου.

Η επιλογή της συγκεκριμένης ημερομηνίας δεν είναι τυχαία, καθώς στις 30 Οκτωβρίου είναι τα γενέθλια του συζύγου της και θέλει να τα γιορτάσουν μαζί πριν δώσει τέλος στη ζωή της.



Η ευθανασία δεν επιτρέπεται στην πολιτεία της Καλιφόρνια και έτσι η Μπρίτανι μετέφερε τα δικαιώματά της στο Όρεγκον. Η ίδια αναφέρει ότι με την ευθανασία δεν γίνεται αυτόχειρας, απλά θέλει να πεθάνει με τους δικούς της όρους. Όπως αποκάλυψε μάλιστα, έχει ήδη στα χέρια της τη θανατηφόρα συνταγή που γράφτηκε από γιατρό.



Βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο τις τελευταίες δύο ημέρες και αφηγείται την τραγική ιστορία της Μπρίτανι, έχει ήδη περισσότερες από 4 εκατ. επισκέψεις, ενώ η υπόθεσή της έχει προκαλέσει διχασμό στις ΗΠΑ για το αν πρέπει ή όχι να προχωρήσει στην ευθανασία της.

 


www.protothema.gr

Τι να πεις για τέτοιες ειδήσεις. Αυτή είναι η ζωή;
Είναι από τις ειδήσεις που σε αρρωσταίνουν σε βαθμό που ταυτίζεσαι τόσο πολύ με την κοπελίτσα, που της παίρνεται το δώρο της ζωής τόσο απότομα και πρώιμα.
Αυτή είναι η ζωή;
Αν σκεφθώ από την πλευρά του συντρόφου; Αν έχεις κάνει τον αγώνα σου, να βρεις την κοπέλα που θέλεις να ζήσεις και να γευτείς χαρές και λύπες μαζί της, να σου λέει η ζωή, άντε και γα....... μαλάκα. Τώρα θα πάθεις τέτοια νίλα που θα σου στιγματίσει όλη την υπολοιπη, μίζερη πια ζωή σου. Βέβαια η κοπέλα φεύγει, αλλά και ο άλλος μένει με ένα κενό που πραγματικά δεν μπορεί να καλυφθεί ποτέ.
Εδώ ένα χωρισμό από μια τυπική σχέση έχεις, ή μια απόρριψη και δεν μπορείς εύκολα να το ξεπεράσεις. Σκέψου τώρα να σε απορρίπτει η ζωή, η Φύση, ο Θεός. Την έφαγες για τις επόμενες εκατό ζωές.
Τι διαχείριση μπορείς να κάνεις; Κάτι τέτοια σου θυμίζουν την ασημαντότητά σου μπροστά στην πραγματικότητά του θανάτου και την ματαιότητα των σχεδίων. Τι να πεις; Απλά σκύβεις το κεφάλι, κλαις προς τιμήν της και προς τιμήν του συμβόλου της και συνεχίζεις να περπατάς στο δρόμο του χάους.

Δεν υπάρχει!!!Νάνος στρίπερ την άφησε έγκυο, αλλά το μυστικό αποκαλύφθηκε...!


Η γυναίκα ήθελε να το κάψει λίγο στο μπάτσελορ πάρτι της και είπε να φωνάξει έναν στρίπερ για να κάνει το κομμάτι της με τις φίλες της.

Χτυπάει το κουδούνι και αντι να εμφανισθεί ο κλασσικός πρησμένος ψηλός τύπος, ντυμένος πυροσβέστης, σκάει ένα στρουμφάκι.

Ένας νάνος στρίπερ; Τι είναι αυτό το πράγμα, αναφώνησε η κυρία, αλλά μόλις είδε το μαγικό ραβδί που έκρυβε ο μπαρμπαστρούφ στο κόκκινο εσώρουχο του, τρελάθηκε;

Ρε γίγαντα, που το βρήκες αυτό;
Το έκλεψα από τον δρακουμέλ, είπε αυτός και οι φίλες σκασμένες από τα γέλια έφυγαν και άφησαν την μέλλουσα νύφη με τον άντρακλα, στο σπίτι μόνους.

Εκεί που τα έλεγαν, λέει η κυρία αφού ήρθες που ήρθες και επειδή δεν θέλω να σε προσβάλλω, άντε να κάνουμε και την δουλίτσα μας.

Σείστηκε η κρεβατοκάμαρα εκείνο το βράδυ, αφού πρώτα κατάφερε ο νάνος να ανεβεί το κρεβάτι.

Η μαλακία όμως έγινε.
Λίγο μετά το γάμο η γυναίκα έμαθε ότι είναι έγκυος και ο γαμπρός υπερήφανος που έσπειρε τόσο γρήγορα περίμενε να δει τον καρπό του έρωτά του.

Ήρθε η ημέρα του τοκετού. Ωπ. Με ένα πόνο βγήκε το παιδί. Η γυναίκα δεν κατάλαβε ότι γέννησε.
Συγχαρητήρια της είπαν οι μαίες εκεί. Άντε γέννησα; είπε εκείνη. Δεν κατάλαβα τίποτα. Να δω το παιδί μου.

Βέβαια, ένα λεπτό να του βάλουμε την πράσινη στολή και στον φέρνουμε.

Τι εννοείτε. Και μετά από 2 λεπτά, της έφεραν το παιδάκι της. Ηταν το πιο όμορφο χομπιτ που έχετε δει.

Η γυναίκα τρελάθηκε. Κατάλαβε ότι ο μπαρμαστρουφ είχε κάνει την ζημιά.

Κλαίγοντας ομολόγησε στον σύζυγό της, τι είχε γίνει το βράδυ πριν το γάμο και του ζήτησε συγγνώμη.

Εκείνος σκληρός, χώρισε αμέσως την "κυρία" του παραμυθιού και εκείνη από τότε ζει με τον νάνο σε ένα μεγάλο κόκκινο μανιτάρι που κανείς δεν ξέρει το δρόμο για αυτό το στρουμφοχωριό, με το χαρούμενο παιδάκι τους.




πηγή Μirror. το πραγματικό άρθρο.

A dwarf stripper got a bride-to-be pregnant after her hen night celebrations got a little too wild.
The guilty woman had to confess to cheating on her husband with her entertainer after giving birth to a child with dwarfism at a hospital in Valencia.
A Spanish news website revealed the incident today and it was quickly picked up by local and national media.
Neither the hospital nor the woman have been named.
Her encounter is said to have occurred at the start of the year.
Reportedly in the dark, the cheating wife's partner was of the firm belief the child was his - until it was born.
Website LasCincoDelDia, which broke the news, said: “Neither her closest female friends or her family knew she had sex with the midget stripper but once she had her son in her arms, she broke down and confessed what had happened.
“As you can imagine no-one that sleeps with a stripper at her hen night broadcasts it or at least they try to take their secret to the grave.
“But the protagonist of this episode had no choice but to confess and could never have pretended the boy was her husband’s because of a little problem - the child was born with dwarfism

«Εφυγε» ο Λουκάνικος, ο τετράποδος διαδηλωτής - σύμβολο

Εγινε σύμβολο των διαδηλώσεων της Αθήνας ενώ ασχολήθηκαν μαζί του τα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης του πλανήτη, με κορυφαίο το περιοδικό Time, το οποίο τον ενέταξε στις 100 προσωπικότητες της χρονιάς του 2011. Ο Λουκάνικος, όπως έγινε διάσημος ο τετράποδος επαναστάτης, παρότι ο άνθρωπος που τον φρόντιζε από κουτάβι τον είχε βαφτίσει «Θόδωρο», δεν είναι πια ανάμεσά μας.
«Εφυγε» ο Λουκάνικος, ο τετράποδος διαδηλωτής - σύμβολο
Η είδηση για το θάνατο του «τετράποδου επαναστάτη», ο οποίος ήταν περίπου δέκα χρόνων προκάλεσε θλίψη σε όσους τον είχαν συναντήσει στις πορείες της Αθήνας, και όχι μόνο.

Σύμφωνα με τον κτηνίατρο που τον παρακολουθούσε, η υγεία του ήταν αρκετά επιβαρυμένη, κυρίως λόγω των χημικών και των δακρυγόνων που είχε εισπνεύσει όλα αυτά τα χρόνια που βρισκόταν στην πρώτη γραμμή των διαδηλώσεων.

Η ιστορία του Λουκάνικου, τον οποίο είχε βαφτίσει Θεόδωρο ο άνθρωπος που τον είχε εντοπίσει σε μικρή ηλικία να περιφέρεται στο κέντρο της Αθήνας, είχε περάσει τα σύνορα της χώρας αφού είχε φιλοξενηθεί σε ρεπορτάζ του BBC, του CNN, της Washington Post, του Al Jazeera και άλλων μέσων ενώ ενώ το περιοδικό ΤIME το 2011 τον ενέταξε στις 100 προσωπικότητες της χρονιάς.

Το 2011 ένας animator από την Νορβηγία είχε φτιάξει ένα εντυπωσιακό βίντεο γι' αυτόν (δείτε παρακάτω). Παράλληλα, η σελίδα του στο Facebook έχει περισσότερους από 44.000 «φίλους».

Πηγή: avgi.gr

Είδηση και στα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία αποτελεί ο θάνατος του Λουκάνικου, του τετράποδου επαναστάτη που έγινε σύμβολο των διαδηλώσεων της Αθήνας.
«Ο Λουκάνικος πέθανε. Η είδηση του θανάτου του σκύλου των διαδηλώσεων πλημμυρίζει τα κοινωνικά δίκτυα με μηνύματα» γράφει ο Independent, και τονίζει πως το πολυαγαπημένο ζώο που έγινε διάσημο για την εμφάνισή του στην πρώτη γραμμή των διαδηλώσεων κατά των μέτρων λιτότητας στην Ελλάδα, δυστυχώς απεβίωσε. Μάλιστα η εφημερίδα αναφέρει πως ο Λουκάνικος πέθανε δύο χρόνια μετά την «συνταξιοδότησή του» από τις διαδηλώσεις της Αθήνας.

«Το πιο διάσημο ζώο στην Ελλάδα πέθανε» γράφει το Business Insider, που στο άρθρο του τον περιγράφει ως τον πιο εξέχων πρόσωπο στις ταραχές της Αθήνας, ειδικά μεταξύ 2010 και 2012. Μάλιστα, όπως αναφέρει, αποτέλεσε ένα από τα 100 πρόσωπα της χρονιάς 2011 του περιοδικού Time. «ήταν ιδιαίτερα αγαπητός από τα μέσα ενημέρωσης, προκαλώντας το θαυμασμό από τους δημοσιογράφους που αποστέλλονταν στην Αθήνα για να καλύψουν τα ρεπορτάζ για την κρίση στην ευρωζώνη».

«Πέθανε ο Λουκάνικος, ο διάσημος σκύλος των διαδηλώσεων στην Αθήνα» τιτλοφορεί άρθρο της η International Business Times και παραθέτει φωτογραφίες του σκύλου στην διάρκεια διαδηλώσεων.

«Ο Λουκάνικος, ο γενναίος σκύλος που αντιμετώπισε τα ελληνικά ΜΑΤ κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της κρίσης της ευρωζώνης, πέθανε» γράφει η Guardian σε άρθρο της που συνοδεύεται από φωτογραφίες του σκύλου που είχαν τραβήξει φωτορεπόρτερ της εφημερίδας.

 

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

ΠΟΣΟ ΓΑΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΕΙΜΑΙ. ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΟΜΑΝΕΙΣ!!!!



Ο καθένας μας έχει κάποιον στο περιβάλλον του που να έχει εμμονή με την τελειότητα. (ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΣΟ ΕΓΩ)

Κάποιος δουλεύει μανιωδώς προσπαθώντας να μην απογοητεύσει το αφεντικό του (ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΒΑΖΩ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥ, ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΙ ΘΕΩΡΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ), ή που δεν δέχεται βοήθεια στις δουλειές του σπιτιού, γιατί κανείς άλλος το κάνει «σωστά». (ΜΑΛΑΚΕΙΕΣ. ΑΦΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΚΑΤΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΩ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ)

Μήπως είσαι ο τελειομανής στη ζωή σου ; Είναι εντάξει. Παραδέξου το. Όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσεις, τόσο πιο σύντομα θα καταφέρεις να ξεφύγεις από αυτό. (ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜ..... ΝΑ ΓΙΝΩ ΣΚΑΤΑΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ;)

Αυτή την εβδομάδα, μια νέα ανάλυση στην αναθεώρηση της Γενικής Ψυχολογίας διαπίστωσε ότι η τελειομανία μπορεί να καταστρέψει κυριολεκτικά τη ζωή σας. Οι τελειομανείς είναι πιο πιθανό να διαγνωστούν με κατάθλιψη ή άγχος, και δυστυχώς, είναι πιο πιθανό να διαπράξουν αυτοκτονία, όπως υποστηρίζει η εν λόγω μελέτη. (ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΝΥΚΤΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΘΟΜΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ; ΑΝ ΡΙΞΩ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ;)

Πολλοί λανθασμένα, αντιλαμβάνονται την τελειομανία ως χαρακτηριστικό γνώρισμα των πετυχημένων ανθρώπων. «Ο μέσος άνθρωπος έχει πολύ ελάχιστα κατανοεί ή συνειδητοποιεί του πόσο καταστροφική μπορεί να είναι η τελειομανία», ανέφερε ο επικεφαλής της μελέτης Gordon Flett.«Οι τελειομανείς έχουν μια νοοτροπία όλα-ή-τίποτα που προέρχεται από την τάση τους να φοβούνται την αποτυχία. Έχουν, επίσης, αυτό που ονομάζουμε ως όρο αυτο-αξίας. Αισθάνονται εντάξει με τον εαυτό τους μόνο όταν έχουν κάνει αυτά που έχουν βάλει στο μυαλό τους», εξηγεί η Elizabeth Lombardo, PhD, κλινική ψυχολόγος, συνεχίζοντας πως «το να δημιουργήσετε μια ζωή που αγαπάτε μέσα από την αληθινή τελειότητα είναι αδύνατο, φαίνεται όμως πώς κάποιος με αυτό το σκεπτικό θα μπορούσε να βάλει τον εαυτό του σε ιδιαίτερα σκοτεινά μονοπάτια».
(ΕΝΤΑΞΕΙ, ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΟΜΑΝΙΑ. ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!! ΘΑ ΤΟ ΛΥΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΤΡΟΠΟ. ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ.............)

 

Αυτά είναι τα γλυκά που ενοχοποιούνται για καρκίνο

Μία μελέτη που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση «Cancer Epidemiology, Biomarkers and Prevention», αποκαλύπτει οι γυναίκες που καταναλώνουν συγκεκριμένες κατηγορίες γλυκών διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο να εκδηλώσουν καρκίνο.
Συγκεκριμένα, επισημαίνεται ότι ο κίνδυνος αγγίζει το 33% για όσες καταναλώνουν τέτοιου είδους γλυκά δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα και το 42% για όσες τα καταναλώνουν πάνω από τρεις φορές την εβδομάδα.
Στο πλαίσιο της μελέτης, ερευνητές του πανεπιστημιακού Ιδρύματος Καρολίνσκα, στη Σουηδία, χρησιμοποίησαν στοιχεία από 61.226 γυναίκες, οι οποίες την περίοδο 1987-1990 είχαν απαντήσει σε δεκάδες ερωτήσεις για τη διατροφή, τον τρόπο ζωής, το βάρος και την υγεία τους.
Δέκα χρόνια αργότερα, οι γυναίκες απάντησαν εκ νέου, σε εκτενέστερες ερωτήσεις για την διατροφή τους, ενώ το 2008, οι ερευνητές συνέκριναν όλες τις απαντήσεις των γυναικών με τους ιατρικούς φακέλους τους, αναζητώντας επίσης τις διαγνώσεις καρκίνου του ενδομητρίου.
Όπως προέκυψε 729 γυναίκες είχαν εκδηλώσει αυτόν τον τύπο καρκίνου.
Σύμφωνα με τα συμπεράσματα, όσες γυναίκες τρώνε συστηματικά μπισκότα, κέικ ή γεμιστά τσουρέκια διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο να εκδηλώσουν καρκίνο στη μήτρα.
Την ίδια ώρα, η κατανάλωση τροφίμων με πολλή ζάχαρη, όπως τούρτες, μαρμελάδα ή τα κανονικά αναψυκτικά, δεν φάνηκε να σχετίζεται ιδιαίτερα με τον καρκίνο του ενδομητρίου.
Οι επιστήμονες σχολιάζουν ότι δεν γνωρίζουν ακόμη πού οφείλεται αυτή η διαφορά, ωστόσο θα μπορούσε να αποδοθεί στον τρόπο παρασκευής ή τα συστατικά τους.


Πηγή: http://www.onmed.gr/diatrofi/item/320065-afta-einai-ta-glyka-pou-enoxopoioyntai-gia-karkino#ixzz3FbK3ECqm

Ποια σοβαρή νόσος «κρύβεται» στους εφιάλτες


Ποια σοβαρή νόσος «κρύβεται» στους εφιάλτες
Ο 59χρονος Μπομπ Στόμπαρτ δε θυμάται να είχε δει ούτε ένα άσχημο όνειρο όταν ήταν νέος. Λίγο μετά τα 50, όμως, άρχισε να βλέπει ξανά και ξανά τον ίδιο εφιάλτη.

  «Πάλευα με ένα παράξενο πλάσμα ντυμένο στα μαύρα. Ούρλιαζα γεμάτος τρόμο επειδή δεν μπορούσα να του ξεφύγω», δηλώνει ο 59χρονος από το Ντάραμ του Ηνωμένου Βασιλείου. Στις αρχές του 2009, σε ηλικία 54 ετών, ο Μπομπ άρχισε να βλέπει το συγκεκριμένο εφιάλτη μία φορά την εβδομάδα. Αν και τότε δεν το είχε συνειδητοποιήσει, ο Μπομπ εκδήλωσε ένα πρώιμο και αναγνωρισμένο σύμπτωμα του Πάρκινσον.

Η νευροεκφυλιστική νόσος είναι αποτέλεσμα της απώλειας νευρικών κυττάρων από μια περιοχή του εγκεφάλου που ονομάζεται μέλαινα ουσία (substantia nigra). Αυτά τα νευρικά κύτταρα παράγουν ντοπαμίνη, μια χημική ουσία που ελέγχει την κίνηση και παράλληλα ελέγχει το συναίσθημα της ανταμοιβής και τον εθισμό.

Τυπική ένδειξη του Πάρκινσον είναι το τρέμουλο των χεριών, όμως αρκετοί ασθενείς σε αρχικό στάδιο εκδηλώνουν συμπτώματα που δε σχετίζονται με την κίνηση, όπως η διαταραχή συμπεριφοράς του ύπνου REM (rapid eye movement sleep behaviour disorder). Οι περισσότεροι από εμάς βιώνουμε μια παροδική παράλυση κατά τη φάση REM του ύπνου, όμως τα άτομα που πάσχουν από την εν λόγω διαταραχή μπορούν να αντιδράσουν και να «ζήσουν» το όνειρο σαν να είναι πραγματικότητα. Μελέτες δείχνουν ότι ποσοστό 15-85% των ασθενών με Πάρκινσον πάσχει από τη συγκεκριμένη διαταραχή.

  Ο φυσιολογικός κύκλος του ύπνου διαρκεί από 1,5 έως 2 ώρες. Στο τέλος κάθε κύκλου ξεκινά το στάδιο στο οποίο εμφανίζονται τα όνειρα, με διάρκεια 15 λεπτά έως 1 ώρα. Κατά το στάδιο αυτό, παρατηρείται απώλεια του μυϊκού τόνου και παράλληλα ο εγκέφαλος «αποσυνδέεται» από το σώμα ώστε να μην αντιδρούμε σε ό,τι βλέπουμε στον ύπνο μας. Στα άτομα που πάσχουν από τη διαταραχή συμπεριφοράς του ύπνου ο «διακόπτης» του εγκεφάλου δε δίνει αυτήν την εντολή.

  Η διαταραχή συμπεριφοράς του ύπνου είναι μία από τις συνήθεις διαταραχές του ύπνου που φαίνεται να συνδέονται με τον Πάρκινσον. Άλλοι ασθενείς μπορεί να εκδηλώσουν αϋπνίες ή ναρκοληψία. Η σχέση μεταξύ ύπνου και Πάρκινσον παραμένει μυστηριώδης και ασαφής. Η εκφύλιση των εγκεφαλικών κυττάρων είναι πιθανώς ο συνδετικός κρίκος που εξηγεί το φαινόμενο.

Πηγή: http://www.onmed.gr/ygeia/item/320042-poia-sovari-nosos-kryvetai-stous-efialtes#ixzz3FbHslKLO

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Αυτή η 13χρονη είναι η πρώτη που θα στείλει η NASA στον Αρη!

Εκπαιδεύεται για να γίνει αυστροναύτης από τα 4 της χρόνια - «Η αποτυχία δεν αποτελεί επιλογή» λέει η ίδια -

Η Alyssa Carson είναι ένα φιλόδοξο 13χρονο κορίτσι, από τη Λουιζιάνα, και αντιπροσωπεύει αυτό ακριβώς αυτό που η NASA ψάχνει για την πρώτη απόβαση στον Αρη.

Η μικρή Alyssa είναι το μόνο πρόσωπο που έχει παρακολουθήσει και τα τρία συνέδρια της διαστημικής υπηρεσίας, ενώ εκπαιδεύεται για να γίνει αυστροναύτης εδώ και εννέα χρόνια ήδη! Η ίδια είναι αποφασισμένη να είναι το πρώτο πρόσωπο που θα προσγειωθεί στον Άρη.



«Έχω σκεφτεί άμα μεγαλώσω πως θέλω να κάνω διάφορα επαγγέλματα, αλλά αυτό του αστροναύτη ήταν πάντα πρώτο στη λίστα μου» λέει η 13 χρονη Alyssa.

Η ίδια μιλάει ισπανικά, γαλλικά και κινέζικα, και συχνά τουιτάρει σχετικά με τα ταξίδια της στην Nasa, αλλά και τις ομιλίες που η εκείνη δίνει για να εμπνεύσει άλλα παιδιά ώστε να επιτύχουν τους στόχους τους.



«Δεν θέλω να βρεθεί κάποιο εμπόδιο στο δρόμο μου και να με σταματήσει από το να πάω στον Άρη» λέει, επαναλαμβάνοντας τη φιλοδοξία της: «Η αποτυχία δεν αποτελεί επιλογή».

Και η NASA την παίρνει στα σοβαρά: «Αυτή είναι η ιδανική ηλικία για να γίνει μια μέρα ένας αστροναύτης και τελικά να ταξιδέψει στον Άρη» δήλωσε ο Paul Foreman από τη διαστημική υπηρεσία, στο BBC. «Λαμβάνει τη σωστή εκπαίδευση, και κάνει όλα τα σωστά βήματα για να γίνει μια πραγματική αστροναύτης».



Ο πατέρας της 13χρονης λέει ότι έχει συζητήσει με την κόρη του, εκτενώς την αποστολή στον Αρη, καθώς και για την πιθανότητα να μην επιστρέψει ποτέ... «Έχουμε βγάλει έναν προγραμματισμό για τα επόμενα 20 χρόνια, ξέρουμε σε τι εκπαιδεύεται, που μάλλον θα θα συμμετάσχει σε μια αποστολή στον Άρη το 2033» είπε ο πατέρας της.
www.protothema.gr
Σχόλιο: Η μόνη επιλογή πια και σωτηρία αυτού του συμπαθητικού παιδιού, είναι να πάει πραγματικά κάποια στιγμή στον Άρη, γιατί αν κάτι δεν πάει καλά, που μεταξύ μας δύσκολα να πάνε όλα καλά για ένα πρόγραμμα 20ετίας, θα την δούμε σε κανένα ψυχιατρικό ίδρυμα ντυμένη με την στολή της ΝΑΣΑ και ένα κουβά στο κεφάλι με τρύπες στα μάτια, να σκαρφαλώνει τα παγκάκια και να νομίζει ότι πατάει τον κόκκινο πλανήτη. Α ρε πατέρα. Άστο το παιδί να ζήσει γήινα, ανθρώπινα, χαρούμενα και λυπημένα. Άστο παιδί να ζήσει ως παιδί. Η ΝΑΣΑ πειράματα κάνει συνεχώς σε τέτοιες ψυχές. Την μάρανε αν καταστρέψει μια καρδούλα, έναν ονειροπόλο άνθρωπο, ένα παιδί ταξιδιάρικο, αλλά εσύ ρε πατέρα γιατί το κάνεις αυτό στην κορούλα σου. Δεν έγινες εσύ εξωγήινος και θέλεις να κάνεις την κόρη σου ένα αυτιστικό πλάσμα, που δεν θα μπορεί να επικοινωνήσει με τους κατοίκους του πλανήτη Γη, πάρα τις πέντε γλώσσες που γνωρίζει, αλλά θα μπορεί να επικοινωνήσει με τα πράσινα ανθρωπάκια του Άρη. Γιατί ρε φίλε. Που είναι η μάνούλα της μπας την έσωνε από την τρέλα που την έχωσαν σε αυτή την ηλικία. Ετοιμάζουν έναν ακόμα μονομάχο, όπως έκαναν οι ρωμαίοι αυτοκράτορες που θα σκοτωθεί πριν καν μπει στην αρένα για την δόξα του Καίσαρα - ΝΑΣΑ.

Τραμπούκοι καγκούρια, πλακώνονται στον δρόμο για τα μάτια μιας μοιραίας καγκουρίνας!!!


Όσκαρ α' καραγκουνέικου ρόλου 2014


Φωτογραφίες: Όταν το Google Streetview γίνεται αδιάκριτο

Τα αυτοκίνητα της Google για την εφαρμογή Streetview κατά καιρούς έχουν προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις καθώς απαθανατίζουν στιγμές της ιδιωτικής ζωής των πολιτών χωρίς αυτοί προηγουμένως να έχουν δώσει τη συγκατάθεσή τους.

Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης είναι οι φωτογραφικές μηχανές της Google να έχουν καταγράψει από εξωγήινους, ζευγάρια να κάνουν ανυποψίαστα σεξ και γυναίκες να γεννούν μέχρι εμπόριο ναρκωτικών,γλάρους και... UFO!

Η εφημερίδα Mirror προχώρησε στην κατάρτιση μιας λίστας με τις στιγμές που μπορεί να καταγράψει το Streetview στέλνοντας το μήνυμα: ποτέ μην βγαίνετε από το σπίτι σας χωρίς ρούχα.

Ένας άνδρας ετοιμάζεται να κάνει την ανάγκη του δίπλα σε ένα τζιπ


Ένας πελεκάνος με φαγητό στο στόμα στους δρόμους του Σάσεξ


Το ζευγάρι αυτό μάλλον δεν περίμενε η στιγμή πάθους να καταγραφεί στην αιωνιότητα


Η στιγμή που ένα από τα αυτοκίνητα της Google χτυπά ένα μωρό ελάφι


Το αγόρι-άλογο που έγινε viral μετά από αυτή τη φωτογραφία


Ένας άνδρας βγαίνει γυμνός από το πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του


Μια γυναίκα την στιγμή που μόλις έχει γεννήσει στο πεζοδρόμιο


Ένας παχύσαρκος αποφάσισε να κάνει διαίτα όταν είδε τη φωτογραφία του


Έμποροι ηρωίνης ετοιμάζονται να πουλήσουν ναρκωτικά


Μια φιγούρα διαγράφεται δίπλα από μια αχτίδα φωτός


Ροζ UFO στους ουρανούς του Μιζούρι





www.protothema.gr

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ : Σε κίνδυνο η λειτουργία των Ειδικών Σχολείων

06/10/14
Προς τους Υπουργούς Παιδείας και Θρησκευμάτων και Εσωτερικών
Σχεδόν το σύνολο των ειδικών σχολείων στη χώρα, 20 ήμερες μετά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, είτε δεν έχουν ακόμη υποδεχτεί το σύνολο των μαθητών τους λόγω των οξυμμένων ελλείψεων στις μεταφορές, της περικοπής ή μη έγκρισης δρομολογίων είτε λόγω των τραγικών ελλείψεων που καταγράφονται στο ειδικό εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό.
Μόνο σαν ενδεικτική μπορεί κάνεις να εκλάβει την εικόνα που επικρατεί σε σειρά από σχολεία της Αττικής αφού υπογραμμίζει ζοφερά την τραγική κατάσταση που επικρατεί για τις δημόσιες δομές της ειδικής αγωγής σε όλη την επικράτεια της χώρας. Ενδεικτικά και μόνο να αναφέρουμε το σχολείο για τα αυτιστικά παιδιά στον Πειραιά που μόνο τα 30 από τα 44 παιδιά φτάνουν στο σχολείο λόγω των σοβαρών ελλείψεων σε μεταφορά, το Ειδικό Σχολείο Δραπετσώνας που δεν λειτούργησε ακόμη λόγω των συντριπτικών ελλείψεων, το Ειδικό Γυμνάσιο - Λύκειο στο ΙΛΙΟΝ που μόλις το 50% των παιδιών φτάνει στο σχολείο μια και εδώ δεν εκτελούνται δρομολόγια και λείπουν εκπαιδευτικοί σε βασικά μαθήματα καθώς και μεγάλο μέρος του βοηθητικού και ειδικού προσωπικού. Ίδια κατάσταση στο 10ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αθήνας που μόλις το 50% των παιδιών φτάνει στο σχολείο, στην Αργυρούπολη στο σχολείο «Ανοιχτή πόρτα» λείπουν όλες οι ειδικότητες και δεν εγκρίνονται δρομολόγια, το Ειδικό Δημοτικό στον Αγ. Δημήτριο που παρότι διπλασιάστηκαν τα παιδιά για φέτος από 36 σε 72 λείπουν όλες οι ειδικότητες και 30 παιδιά ήδη δεν φτάνουν στο σχολείο, στο Ειδικό Δευτεροβάθμιο Σχολείο στο Μενίδι που λείπουν17 εκπαιδευτικοί και από τα 110 μόνο 25 παιδιά φτάνουν στο σχολείο μία και εδώ λείπουν οι μεταφορές καθώς και κοινωνικοί λειτουργοί, ψυχολόγοι και λογοθεραπευτές,στο 6ο Ν. Ηράκλειου που λείπουν 15 εκπαιδευτικοί και 30 παιδιά μεταφέρονται στο σχολείο με ευθύνη των γονιών, το ολοήμερο σχολείο στο ΚΕΑΤ που δεν λειτουργεί ακόμη κ.ο.κ.
Η κατάσταση μιλάει από μόνη της και δεν επιδέχεται καμία δικαιολογία από τη μεριά της κυβέρνησης και του αντίστοιχου Υπουργείου. Η ολιγωρία της κυβέρνησης να πάρει έκτακτα μέτρα ώστε να αντιμετωπιστεί αυτή η απαράδεκτη κατάσταση που διαμορφώνεται κατ΄ εξακολούθηση στα ειδικά σχολεία δεν αφόρα τόσο τις δημοσιονομικές δυσκολίες, όπως πιθανά θα επικαλεστεί η κυβέρνηση, αλλά την πρόθεση που υπάρχει να αποδυναμωθούν πάρα πέρα οι δημόσιες δομές της ειδικής αγωγής και να πέσει η ευθύνη και το βάρος της αποκλειστικά στους ώμους της οικογένειας που μένει διαχρονικά και μέσα στη δίνη της κρίσης αστήριχτη και αβοήθητη.
Με βάση τα πάρα πάνω ΕΡΩΤΑΤΑΙ η Κυβέρνηση ποια άμεσα μέτρα θα πάρει για:
  • Να διασφαλίσει την πλήρη λειτουργία των ειδικών σχολείων.
  • Να καλύψει τις ελλείψεις του προσωπικού και τη διασφάλιση της ασφαλούς μεταφοράς όλων των μαθητών και σε ποιο χρονικό ορίζοντα.

Ο βουλευτής
Γιάννης Γκιόκας

Η εκνευριστική ........ αλήθεια!!!!




Συνέντευξη της βουλευτού του ΚΚΕ, Λιάνας Κανέλλη στο Σκάι. Ο Αλαφούζος θέλει συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ - ΚΚΕ; Ρε κάτι ενδιαφέροντα περίεργα που ανέπτυξαν οι εφοπλιστάδες. Πέρσι ήθελε συνεργασία ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - Σοβαρή ΧΑ.  Ότι να 'ναι τα αιδιόπανα της Χούντας.

Παραδόθηκε στις αρχές γιατί δεν της άρεσε η φωτογραφία της στην αναγγελία ότι καταζητείται...

Συνελήφθη για�ί... δεν της άρεσε η φωτογραφία με την οποία την καταζητούσαν!

Νευριασμένη, θυμωμένη, εξαγριωμένη απαιτούσε να κατεβάσουν αμέσως από το διαδίκτυο την φωτογραφία της, όπου δεν την κολάκευε καθόλου και δεν άντεχε να την βλέπει.

Έτσι πήρε τηλέφωνο στο αστυνομικό τμήμα του Οχάιο και απειλώντας θέους και δαίμονες, απαιτούσε να κατέβει η φωτογραφία της. Η Monica Hangrove αναγκάστηκε τελικά να πάει από το τμήμα να τους τα πει ένα χεράκι, όπου και συνελήφθει.

Εκείνη παρά την απώλεια της ελευθερίας της, δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά της, γιατί κατάφερε να μην βλέπει κανείς πια αυτή την μη κολακευτική φωτογραφία της.

Τι κάνουν τα ναρκωτικά;
 

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Μια αξιέπαινη ανθρώπινη κίνηση έρχεται από το χώρο του ελληνικού ποδοσφαιρου!!!

Πήρε τον Κογκνού... σπίτι του ο Καλαϊτζίδης!  

Μία ιδιαίτερα αξιέπαινη κίνηση του τεχνικού του Άρη αποκαλύπτει η εφημερίδα "Arena Press", αναφορικά με τον 19χρονο Γκανέζο. Ο νεαρός άσος υπεβλήθη πρόσφατα σε εγχείριση σκωληκοειδίτιδας και μετά το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο, ο τεχνικός του Άρη ήταν εκείνος που τον πήρε σπίτι του προκειμένου να τύχει ανάλογης φροντίδας!
ADVERTISEMENT


Ο Γκογκνού άλλωστε δεν έχει ούτε ένα δικό του άνθρωπο στη Θεσσαλονίκη κι από τη στιγμή που κανείς από τη διοίκηση δεν έδειξε ανάλογο ενδιαφέρον για τον παίκτη, ο Καλαϊτζίδης κάλυψε και μερικά από τα έξοδα που χρειάστηκαν, ενώ μεριμνεί φυσικά και για την καθημερινή του σίτιση.


Διάβασε περισσότερα στο: Πήρε τον Κογκνού... σπίτι του ο Καλαϊτζίδης! | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

Δέκα πράγματα που οι άνθρωποι με σύνδρομο Down θα ήθελαν να ξέρετε!!!



October is world Down syndrome awareness month. Why not celebrate the achievements of people with Down syndrome by joining us for the Buddy Walk! For Australians, visit www.buddywalk.net for more information, or for other countries, search google to find a walk near you!!!

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Έκπληκτη η επιστημονική κοινότητα

Δείτε τη φωτογραφία που αποδεικνύει ότι υπάρχει εξωγήινη ζωή!

 
Δείτε τη φωτογραφία που αποδεικνύει ότι υπάρχει εξωγήινη ζωή!
 
Έκπληκτη, η επιστημονική κοινότητα μελετά μία φωτογραφία από το διάστημα όπου απεικονίζεται ένας μυστηριώδης οργανισμός σε σχήμα δράκου και επιβεβαιώνει τις μέχρι τώρα θεωρίες των ειδικών ότι υπάρχει εξωγήινη ζωή.

Η ύπαρξη του μυστηριώδους οργανισμού,όπως υποστηρίζουν οι ειδικοί,αποδεικνύει πως η ζωή στη Γη, συμπεριλαμβανομένης και της ανθρώπινης, είναι εξωγήινης προέλευσης.

Ο οργανισμός αυτός ανακαλύφθηκε μέσα σε σκόνη και αιωρούμενα σωματίδια, βαθιά στη στρατόσφαιρα του πλανήτη μας, ενώ, σύμφωνα με τους ειδικούς, αποτελεί μια «βιολογική οντότητα» από άνθρακα και οξυγόνο,τα οποία όπως επισημαίνουν, αποτελούν τα δομικά στοιχεία της ζωής.
Από την πλευρά τους, οι ερευνητές σπεύδουν να ξεκαθαρίσουν πως δεν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα ο συγκεκριμένος οργανισμός να «απέδρασε » από το πλανήτη μας, κατά συνέπεια είναι... εξωγήινος.

«Είναι απόδειξη όχι μόνο για ύπαρξη εξωγήινης ζωής, αλλά και για το γεγονός ότι εξωγήινοι οργανισμοί εισβάλλουν συνεχώς στη Γη»,υπογράμμισε ο επικεφαλής καθηγητής,Μίλτον Γουενράιτ, από το Πανεπιστήμιο του Sheffield και του τμήματος Αστροβιολογίας του Πανεπιστημίου του Buckingham. «Η φωτογραφία του σωματιδίου ''δράκος'' που αποτελείται από άνθρακα και οξυγόνο αποδεικνύει ότι υπάρχει και δεν είναι κομμάτι της κοσμικής ή ηφαιστειακής σκόνης. Δεν ξέρουμε προς το παρόν αν είναι ένας ενιαίος οργανισμός ή ένωση μεμονωμένων μικροβίων. Είναι σίγουρα κάτι εκπληκτικό και σε άψογη κατάσταση. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι προήλθε από το διάστημα, καθώς το επιβεβαίωσαν τα δείγματα βιολογικού υλικού που μελετήσαμε από αυτό».

ΠΑΜΕ: 1η Νοέμβρη πανελλαδικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα στις 12 μ.



Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο την 1η Νοέμβρη στις 12 το μεσημέρι στο Σύνταγμα, απευθύνει το ΠΑΜΕ.
 
Σε ανακοίνωσή του τονίζει:
«1η Νοέμβρη η δική μας μέρα όπου χιλιάδες εργαζόμενοι, άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι, φτωχοί αγρότες, νέοι, γυναίκες θα ενώσουμε τη φωνή μας, θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας.
Θα γίνουμε μια γροθιά, για να απαντήσουμε οργανωμένα, μαζικά, μαχητικά, αποφασιστικά στην πολιτική κυβέρνησης - επιχειρηματικών ομίλων που μας θέλει ανέργους, υποαπασχολούμενους, ανασφάλιστους, που στέλνει χιλιάδες μικρομεσαίους ΕΒΕ στην ανεργία.
 
Σ’ αυτή την κατεύθυνση δεκάδες Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες, εκατοντάδες Σωματεία, Σύλλογοι Αυτοαπασχολούμενων, Αγροτών, Σύλλογοι Γυναικών σ’ όλη τη χώρα ανταποκρίνονται στην πρόσκληση - κάλεσμα του ΠΑΜΕ για να συζητήσουν και να αποφασίσουν να πάρουν μέρος στη συνδιοργάνωση του Πανελλαδικού Συλλαλητηρίου.
 
Μέχρι τώρα έχουν πάρει αποφάσεις συμμετοχής και καλούν:
 
14 Εργατικά Κέντρα
12 Ομοσπονδίες Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα
215 Σωματεία
67 Σωματεία Συνταξιούχων
14 Σωματεία συνταξιούχων ΟΑΕΕ
76 Σύλλογοι Γυναικών
9 Ομοσπονδίες, αγροτικοί σύλλογοι και μπλόκα αγροτών
15 Ομοσπονδίες και Σύλλογοι αυτοαπασχολούμενων»
 

Βρετανία: Μία στις έξι γυναίκες θα «έκοβε» το σεξ για το αγαπημένο της γλυκό!

Βρετανία: Μία στις έξι γυναίκες θα «έκοβε» το σεξ για το αγαπημένο της γλυκό!

Μελέτη:
Βρετανοί ερευνητές αποκαλύπτουν μέχρι πού μπορεί να φτάσει κανείς για να απολαύσει μία… γλυκιά αμαρτία. Τα ευρήματα της μελέτης είναι άκρως εντυπωσιακά.

Εγώ μόνο ξέρω κάποιες, πολλές, που ξαπλωμένες στο ντιβάνι τους, βλέπουν το ταβάνι και τρώνε τα μπισκοτάκια τους, τρώνε την μερέντα τους, μασάνε τις τσιχλίτσες τους και περιμένουν το τρένο, γιατί κατά τα άλλα δεν θα περάσει τίποτα άλλο.

Καλύτερα βέβαια μια σοκολάτα ή μια πάστα, από έναν βλαμμένο που θα θέλει "αγαπουλιές", γιατί η πάστα φεύγει γρήγορα και μπορείς να πάρεις μια άλλη αμέσως από το κουτί όποτε θελήσεις, με ότι γεύση θέλεις, ενώ ο κύριος θα είναι για κάποιο διάστημα ο ίδιος και θα έχει και απαιτήσεις για τρελίτσες. Πάστα και πάλι πάστα. Πάστες υπάρχουν πολλές, άνδρες που φέρνουν πάστες μόνο λίγοι. Το λέει η έρευνα παρακάτω.

Όπως έδειξε λοιπόν η έρευνα μία στις έξι γυναίκες θα έλεγε για πάντα «όχι» στο σεξ για ένα κομμάτι από το αγαπημένο της γλυκό.

Η έρευνα έδειξε, επίσης, ότι το αγαπημένο γλυκό των Βρετανών είναι το κέικ. Πολλοί Βρετανοί, μάλιστα, είπαν πως θα ήταν πρόθυμοι να πουν αντίο στο αυτοκίνητό τους και να σταματήσουν να «σερφάρουν» στο Διαδίκτυο, ώστε να μπορούν να τρώνε κέικ!

Που να έρθουν Ελλάδα να δουν τι γλυκά έχουμε. Μόλις δούνε κάνα μπακλαβά, με γαρνιτούρα σοκολάτας, κάνα προφιτερόλ ή τίποτα κορνέδες θα τους κοπεί και η μιλιά, όχι μόνο το σεξ.

Πιο αναλυτικά, 15% των ερωτηθέντων είπαν πως θα διέγραφαν τους λογαριασμούς τους στο facebook και το Twitter, για να φάνε κέικ. Το 13% , επιπλέον θα απαρνιούνταν το κινητό τους τηλέφωνο για χάρη του αγαπημένου τους γλυκού.

Με βάση την ίδια μελέτη, ακόμη, οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα γλυκά ως ένα εργαλείο διαπραγμάτευσης και ως μέσο να πάρουν αυτό που θέλουν. Συγκεκριμένα, ένας στους οκτώ Βρετανούς, πήγε γλυκά στο γραφείο για να… καλοπιάσει το αφεντικό του, ενώ 11 στους 100 άνδρες προσπάθησαν να κερδίσουν την καρδιά μίας γυναίκας προσφέροντάς της μία τούρτα σε σύγκριση με το 7% των γυναικών που χρησιμοποίησαν την ίδια τακτική για να «ρίξουν» έναν άντρα.

Δεν έχουν σουβλάκια στην Βρετανία. Εδώ στην Ελλαδάρα με κάνα σουβλάκι και μπυρίτσες, την κάνεις την δουλειά σου κοπελιά. Πάρτα όμως χωρίς κρεμμύδι και τσατζίκι, γιατί θα έχεις δύσκολη νύχτα.
 

Τέλειο και Κυπριακό!!!

 


Είμαι της θεωρίας ότι ένα όμορφο πλάσμα διαθέτει και ένα όμορφο εγκέφαλο, έναν όμορφο εσωτερικό κόσμο, λιγότερα συμπλέγματα και καλή διάθεση. Πραγματικά το πιστεύω, αλλά έχετε βαλθεί πολλές να με διαψεύδετε και να φαίνομαι ουτοπιστής και αιθεροβάμων.

Αυτό το στιγμιότυπο είναι από μια κυπριακή εκπομπή, που βγαίνει στον αέρα αυτή την περίοδο με σκοπό, από ότι κατάλαβα, να βρουν την επόμενη μις Κύπρος.

Δεν θέλω να φανώ ρατσίστας, αλλά γυναίκα ορίζεται και όλοι οι άντρες ψάχνουμε και φανταζόμαστε κάτι όμορφο, με ωραίο σώμα, στήθος, κυρίως γλυκό πρόσωπο και εκφραστικά μάτια. Άντε και δυνατό οπίσθιο κόσμο. Ότιδήποτε άλλο ορίζεται φακλάνα. Γούστα είναι αυτά και οι φακλάνες την έχετε την τύχη σας έχω παρατηρήσει, αλλά οι ελληνίδες είστε κατά πλειοψηφία ομορφα καμωμένες.

Οποσδήποτε όμως εδώ έχουμε άλλο ένα παράδειγμα στερεότυπου. Ένα παράδειγμα που θα κάνει τις γυναίκες που ανήκουν στην ζούγκλα, να αναπτερωθεί το ηθικό τους. Όμορφη γυναίκα δύσκολα έξυπνη, γιατί έχει επενδύσει στον εξωτερικό της κόσμο και δεν έχει καλλιεργήσει τον εσωτερικό.

Βέβαια εδώ η κοπελίτσα δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο. Ασχημούλα θα την έλεγα αλλά καλό παιδί, φαίνεται. Αυτή φαίνεται να μπορεί να πιστέψει τα πάντα. Η ευκαιρία κάθε άνδρα εκμεταλευτή.

Άλλο ένα συμπέρασμα, αυτή τη φορά θετικό για εκείνη, είναι ότι πας άφοβα στο κρεββάτι μαζί της, αν και φαίνεται βαρετή, διότι όσες φορές έχει πάει στον γυναικολόγο της δεν έχει ακούσει την φράση είστε <<φορέας>> μπλα μπλα μπλα. Αν την είχε ακούσει θα ήξερε τι είναι φορέας. Λογικόν;

Χωρίς παρεξήγηση, αν και εγώ θα παρεξηγόμουν, είναι η πιο γελοία, ακατανόητη και αστεία απάντηση που έχω ακούσει ποτέ σε οποιαδήποτε ερώτηση.

Ξέρω ότι σε αυτές τις διοργανώσεις τους δίνουν τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις να τις προετοιμάσουν και να τις μάθουν απ' έξω μια βδομάδα πριν.

Εδώ μπορεί η κακομοιρούλα να μπέρδεψε την ερώτηση με αυτή που λέει <<τι θα έλεγες σε ένα φίλο σου που κέρδισε το λόττο και θέλει να δώσει ένα μεγάλο ποσό στην εκκλησία;>>

Δεν δικαιολογείται με την καμία να μην γελάσεις με την ιδιαίτερη ή συνηθησμένη αυτή στιγμή της. Μπορείς ακόμα και να κλάψεις από την προσπάθεια της να διορθώσει τα αδιόρθωτα και τελικά την κατάληξη της συμβουλευτική της. Ακόμα χειρότερη απάντηση όταν κατανόησε. Άστο ρε κορίτσι μου. Δείξε κάτι να ξεχαστούμε και άσε την διαλεκτική.

Δεν πειράζει να είσαι χαζούλα. Οι χαζούλες σου βγάζουν για λίγο αισθήματα προστασίας τους, μέχρι να αναγκαστείς τελικά να τις στείλεις να σου φτιάξουν ένα σπιτικό αρτοσκεύασμα με μια φέτα γαλοπούλα βραστή και αυτές να ψάχνουν μια ολόκληρη μέρα στο google πως θα σου φτιάξουν το απλό τοστ. Βρίσκεις την κατάλληλη στιγμή και πας για τσιγάρα.

Μπορεί αυτό το κορίτσι να μην γίνει μις Cyprus ωστόσο θα γίνει η σημαία της νέας καμπάνιας για την προστασία από το aids. Φόρα προφυλακτικό γιατί μπορείς να πάθεις αφροδίσιο ή να έχεις κόρη σου αυτήν.

Το παραπάνω κείμενο είναι υπερβολικό για να γίνει η σχετική πλάκα. Εαν παρεξηγηθεί κάποια, στα...... .  Είναι λίγο bulling αυτό που της συμβαίνει, να γίνεται διάσημη από αυτή την φάση, αλλά ας μην το πάρει τόσο προσωπικά και σοβαρά. Αν και παίζει ακόμα να μην έχει καταλάβει τι έγινε. Ευλογημένοι και μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι.

Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Εξαθλίωση, ταπείνωση, αυτοκτονίες και στο βάθος ψευτοπατριωτισμός με αρχαίες ανασκαφές και ναυάγια.

Μυστήριο με τις έρευνες στο ναυάγιο των Αντικυθήρων

Αμφίπολη, ο τάφος του Μέγα Αλέξανδρου ή της μητέρας του; Του Ηφαιστίωνα ή του Νέαρχου; Τράπεζα και βιβλιοθήκη της εποχής ή κενοτάφειο ηρώων και άλλες θεωρίες τρελές και μή.

Μετά νέα ευρήματα που φέρνουν στο φως σημαντικές αρχαιότητες από το ναυάγιο των αντικηθύρων, που όμως πρέπει και αυτό να το εκμεταλευθούμε για τον προεκλογικό αγώνα.

Πως φούντωσαν όλα αυτά ρε παιδί μου. Μέχρι και δευτέρα παρουσία προαναγγέλουν τα παπαδαριά εν μέσω τροϊκανών, γεωπολιτικών αλλαγών, τζιχαντιστών, φτωχοποίησης, ενφια, ανασφάλειας, ανεργίας, μείωσης του πληθυσμού και υπογονιμότητας των ελλήνων που δεν πηδάνε, αλλά πεινάνε, προϋπολογισμού, ψήφου εμπιστοσύνης, πολιτικές παπαριές, Σαμαραβενιζελοκουβελοθοδωρακοτσίπρηδες και η καταστροφή μπροστά μας.

Αποσβολωμένοι είμαστε όλοι. Όταν τρως γρήγορες και δυνατές μπουνιές που να αντιδράσεις λένε οι πτωχευμένοι έλληνες.

Αφιερωμένο σε όλους μας το παρακάτω διαχρονικό άσμα που τα λέει όλα και πως η ιστορία κάνει κύκλους.
 

Αυτή η 5χρονη με αυτισμό έχει συγκινήσει όλον τον πλανήτη. Δείτε για ποιο λόγο… (εικόνες)




Αν και είναι μόλις 5 ετών έχει καταφέρει να στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω της. Η μικρή Ίρις Γκρέις από το Ηνωμένο Βασίλειο, είναι αυτιστική.
Αυτό όμως δεν στάθηκε εμπόδιο στο να ξεδιπλώσει το ταλέντο της στη ζωγραφική και να ζωγραφίσει πίνακες οι οποίοι έχουν παρομοιαστεί με έργα του Μονέ.

 







«Ενθαρρύνουμε την Ίρις να ζωγραφίζει γιατί τη βοηθάει αυτό στην κοινωνικοποίησή της. Κάπως έτσι συνειδητοποιήσαμε ότι είναι πραγματικά πολύ ταλαντούχα κι έχει μια απίστευτη διάρκεια συγκέντρωσης, περίπου 2 ώρες κάθε φορά που ζωγραφίζει. Ο αυτισμός της έχει δημιουργήσει ένα ύφος ζωγραφικής που δεν έχω δει ποτέ σε ένα παιδί της ηλικίας της, έχει μια κατανόηση των χρωμάτων και πώς αλληλεπιδρούν μεταξύ τους», ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα της δίνοντας συνέντευξη στα ξένα μέσα.



Η μικρή Ίρις μπορεί να άργησε να μιλήσει, ωστόσο μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα έδειξε τις ικανότητές της στη ζωγραφική.

Το ¨έργο¨ του παιδιού είναι αυτό που λέει και προωθεί η εργοθεραπεία, η κάθε δραστηριότητα που δίνει την δυνατότητα έκφρασης, χαράς και κίνητρο για δημιουργία και ευζωϊα.