Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Η απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα 7/11/2012


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ



Ένα αποκαλυπτικό βίντεο που ανήρτησε το ΚΚΕ σήμερα στην επίσημη ιστοσελίδα του για τον ρόλο της Χρυσής Αυγής ως όπλο του συστήματος. (09/11/2012)

Κανένας λογικός, ψυχικά υγιής και συναισθηματικά ισορροπημένος άνθρωπος, δεν μπορεί να δεχθεί την ύπαρξη τέτοιων μορφωμάτων τον 21ο αιώνα. Δεν μπορεί να πιστεύουμε ακόμα ότι κάποιοι δολοφόνοι, εχθροί του ανθρώπου θα φέρουν την εθνική ή παγκόσμια ευμάρια. Δεν ήξερα ότι η ευτυχία έρχεται εαν ''καθαρίσουμε όλα τα ανθρώπινα σκουπίδια'', όπως πρεσβεύουν αυτοί οι φασίστες. Δεν ήξερα ότι με την εξόντωση της διαφορετικότητας θα νιώθουμε ευτυχισμένοι.
Πως γίνεται έλληνες, πως γίνεται ευρωπαίοι να ακούτε και να ψηφίζετε τέτοιες ιδεολογίες και τέτοια μορφώματα; ΌΣΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΊΤΕ ΤΙ ΜΕΛΛΟΝ ΦΕΡΝΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΞΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ. ΟΛΑ ΕΔΩ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ.
Εδώ μας παίρνουν κάθε ακτίδα αισιοδοξίας, κάθε ανθρώπινο και εργατικό δικαίωμα, κάθε όνειρο και εμείς απροσανατολιζόμαστε ασχολούμενοι με τα σκυλιά του συστήματος, που τα ξαμολήσανε τώρα για να τρομοκρατήσουν τον λαό. ΙΔΟΥ Η ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ. ΙΔΟΥ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ. Ας γίνει επιτέλους ξεκάθαρος ο ρόλος τους και αυτό το βίντεο, όσο απλό και να είναι, είναι μεστό και γεμάτο νόημα και αλήθεια.

Απομονώστε κάθε τέτοια απάνθρωπη σκεψη, ιδέα, πράξη. Κάτω οι φασίστες, χουντικοί, χίτες, προδότες και εχθροί του λαού, χρυσαυγίτες.