Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Για να μην ξεχνιόμαστε!!!

 
 
Ακολουθεί ηχητικό απόσπαμα, από το βιβλίο του Τάσου Βουρνά, Ιστορία της Νεότερης και Σύγχρονης Ελλάδας - Εμφύλιος, Τόμος 4ος.
Η ηχητική παραγωγή έγινε από την δανειστική βιβλιοθήκη ομιλούντων βιβλίων του Φάρου Τυφλών της Ελλάδος. Διαβάζει η Αθηνά Τσάση
Επιλέχθηκε μικρό απόσπασμα, όπου ντύθηκε από εικόνες, για να τιμήσουμε την μνήμη της ηρωίδας δασκάλας Πέπης Καραγιάννη  και όλων των γυναικών του κόσμου που αντιστέκονται σε κάθε μορφή βίας και αυταρχισμού.
 
Να θυμηθούμε ότι οι θηριωδίες που βλέπουμε από τους τζιχαντιστές ή άλλους θεότρελλους συμμορίτες συνέβησαν και εδώ πριν περίπου εξήντα χρόνια. Όλα αυτά είναι πάθη παλαβών και μισαλλόδοξων τεράτων, πουν φαίνεται να ακολουθούν εκτός από την μούρλα τους και το μίσος τους για κάθετι ελεύθερο και διαφορετικό, να ακολουθούν και κάποιο εγχειρίδιο δράσης. Στην παγκόσμια ιστορία έχουν εφαρμοσθεί, εφαρμόζονται και ελπίζουμε να μην ξανα εφαρμοσθούν εγχειρίδια τέτοια, γραμμένα από τις λεγόμενες πρωην αυτοκρατορίες και μεγάλες δυνάμεις. Παίζουν συνεχώς τον ρόλο του Σωτήρα, Φονιά, Σωτήρα και πάει λέγοντας και ενώ οι λαοί σφάζονται και διαλύονται κάτω από τα συμφέροντά τους. Τα σχέδια τους πάντα βλέπουμε ότι τα υλοποιούν οι τάχα καθαροί  εθνικοί και πατριώτες και μισητές κάθε ελεύθερου πνεύματος. Οι πιο στιγνοί πάντα εγκληματίες είναι αυτοί που πουλούν εθνικοφροσύνη και τρομοκρατούν, δολοφονούν και βασανίζουν και βιάζουν με πρόσχημα την κάθαρση από τους προδότες και αλλόπιστους.
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου