Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

38ου Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 20 χλμ

Αγαπητέ/ή Δρομέα,
 

Λίγες ημέρες μένουν για τη διεξαγωγή του 38ου Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 20 χλμ., της Σκυταλοδρομίας 2x10 χλμ. και του Παιδικού Αγώνα 2 χλμ.
Εκ μέρους του ΣΔΥ Αθηνών της ALL ABOUT RUNNING αλλά και του περιοδικού RUNNER MAGAZINE, χορηγού επικοινωνίας του αγώνα, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη δήλωση συμμετοχής σας και σας περιμένουμε το πρωί της Κυριακής 8 Μαρτίου, στο ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά, για να ζήσουμε μαζί μοναδικές στιγμές, σε μία πανέμορφη και γρήγορη διαδρομή. Ο εξαιρετικά μεγάλος αριθμός δηλώσεων συμμετοχής στον Αγώνα των 20 χλμ. και στη Σκυταλοδρομία 2x10 χλμ. που ξεπέρασε τις 1.500, αλλά και η ευχάριστη έκπληξη των 300 και πλέον παιδιών στον αγώνα των 2 χλμ., δικαιολογεί απόλυτα τον χαρακτηρισμό που του έχει δοθεί ως "Ο Αγαπημένος Αγώνας της Άνοιξης".

Λέμε όχι στην Ενδοσχολική Βία και τον Εκφοβισμό (Bullying)
O ΣΔΥ Αθηνών, στην προσπάθειά του να ευαισθητοποιεί την κοινή γνώμη για σημαντικά κοινωνικά θέματα, αφιερώνει τον 38ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 20 χλμ. στην προσπάθεια κατά της Ενδοσχολικής βίας και του Εκφοβισμού στο σχολείο, ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα που δυστυχώς έχει αρχίσει να απασχολεί και την ελληνική κοινωνία. Είναι κάτι που μπορεί να το βιώνουν πολλά παιδιά και να τα τρομάζει τόσο πολύ, ώστε να φοβούνται ακόμα και να πάνε στο σχολείο. Ας προσπαθήσουμε λοιπόν όλοι να περιορίσουμε το φαινόμενο αυτό.

Η Γιορτή των Γυναικών
Η 8η Μαρτίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα των Γυναικών. 222 γυναίκες θα λάβουν μέρος στον αγώνα της Κυριακής κάνοντας τον πιο όμορφο. Τις ευχαριστούμε και τις περιμένουμε, όπως και όλους τους συμμετέχοντες να γιορτάσουμε όλοι μαζί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου