Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

4oς ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ –

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΙΣ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Ο ΣΕΓΑΣ ανακοινώνει, με περίσσια περηφάνια, τη διεξαγωγή του 4ου Ημιμαραθωνίου Αθήνας στις 03 Μαΐου 2015, μιας διεθνούς διοργάνωσης που αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για Έλληνες και ξένους δρομείς να συμμετάσχουν σε έναν ιδανικό αγώνα στο κέντρο της Αθήνας αλλά και τον πλέον κατάλληλο τρόπος ανάδειξης ιστορικών και τουριστικών σημείων της πόλης, στην καρδιά της άνοιξης. Ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας είναι ένας αγώνας τόσο για αυτούς που θέλουν να μετρήσουν τις δυνάμεις τους πριν τη δοκιμασία ενός Μαραθωνίου, όσο και για τους χιλιάδες δρομείς μικρότερων αποστάσεων, οι οποίοι με τη συμμετοχή τους στους Αγώνες Δρόμου 5χλμ και 3χλμ στο κέντρο της Αθήνας γίνονται κοινωνοί μιας μεγάλης γιορτής.
Στις 17 Φεβρουαρίου άνοιξε η Περίοδος Εγγραφών
Ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας, ο οποίος διανύει την 4η χρονιά διοργάνωσής του φέτος, έχει ήδη μετεξελιχθεί σε ένα μεγάλο γεγονός της πόλης μέσα στην καρδιά της άνοιξης με χιλιάδες συμμετοχές από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό και έναν πολυσήμαντο χαρακτήρα, γεμίζοντας χαμόγελα το κέντρο της πόλης. Πλήθος δρομέων από διάφορες περιοχές της Ελλάδας αλλά και από το εξωτερικό αναμένεται να συμμετάσχουν στη φετινή διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου Αθήνας αλλά και στους παράλληλους Αγώνες Δρόμου 5χλμ & 3χλμ, καθώς αναμένεται οι φετινές συμμετοχές να ξεπεράσουν τους 18.000 δρομείς. Στόχος της διοργάνωσης παραμένει πάντα η συνεχής αναβάθμιση και εξέλιξη του αγώνα τόσο ως προς την ποιότητα και αύξηση των συμμετοχών από το εξωτερικά αλλά και την Ελλάδα αλλά και η παροχή του υψηλότερου δυνατού επιπέδου υπηρεσιών στους συμμετέχοντες δρομείς.
Η επίσημη περίοδος εγγραφών ξεκίνησε στις 17 Φεβρουαρίου 2015, τόσο για τον Ημιμαραθώνιο Δρόμο όσο και για τους Αγώνες Δρόμου 5χλμ & 3χλμ, μέσα από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης. Με την έναρξη της περιόδου εγγραφών, προσκαλούμε όλους τους δρομείς να υποβάλλουν εγκαίρως τη δήλωση συμμετοχής τους μέσω της ιστοσελίδας μας ώστε να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στον Αγώνα. Τα όρια συμμετοχής είναι συγκεκριμένα και οι εγγραφές θα κλείσουν άμεσα μετά τη συμπλήρωσή τους. Στον Ημιμαραθώνιο Δρόμο θα συμμετάσχουν 7.000 δρομείς, ενώ στον Αγώνα Δρόμου 5χλμ υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής 7.000 δρομέων και 4.000 δρομέων στον Αγώνα Δρόμου 3χλμ WIND.
Η ανταπόκριση των δρομέων το 2014 ήταν εντυπωσιακή. Το 2015 θα είμαστε ακόμα περισσότεροι! Ραντεβού στις 3 Μαΐου στη Γραμμή Εκκίνησης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου