Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΝΕ;;;;;;;;;; ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΦΟΙ;;;;; ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΟΥΓΓΟΣ;;;;; ΑΠΛΑ ΓΑΒΓΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΛΑΕ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΓΑΥΓΙΖΕΙ ΔΕΝ ΔΑΓΚΩΝΕΙ!!!!



     Λαέ, εργάτη, φοιτητή, νοικοκυρά, άνεργε, Έλληνα, για άλλη μια φορά νοιώθεις την εξαπάτηση, την προδοσία, την ατιμία, την αδιαφορία.
     Για άλλη μια φορά διαλέγεις τον γλυκύτερο θάνατο, από την γλυκιά ζωή. Δίνεις κάθε φορά με την ψήφο σου την δύναμη σε ομάδες που στοχεύουν στην υποδούλωσή σου και στον θάνατό σου να διαχειριστούν την εντολή σου για ελευθερία και ζωή. Πως να γίνει αυτό;;;; Πως κάποιος που γεννήθηκε για να σε περάσει την όχθη του Άδη, να αποφασίσει να στρίψει και να σε πάει στα Ιλίσια Πεδία;;;;
     Νομίζεις ότι με τις φωνές σου θα αλλάξεις τον κόσμο;;; Όταν ένα παιδάκι ατυχήσει και γεννηθεί από γονείς βίαιους και αυταρχικούς, υπάρχει περίπτωση να ακούσουν τις κραυγές πόνου του και καταπίεσης του και να αλλάξουν συνείδηση ή πρακτική;;; Το μόνο που μπορεί να γίνει στο τέλος είναι φωνάζοντας να φας και καμία παραπάνω και ταυτόχρονα στο τέλος έχουμε ένα κατεστραμμένο ψυχολογικά παιδί. Ένα παιδί που θα επαναλάβει ότι έζησε ως ενήλικας στα παιδιά του. Η μόνη ελπίδα να μην κάνει παιδιά ή να σωθεί από ένα σύντροφο πιο υγιή, που μπορεί να του κλείσει κάποιες πληγές και να τον διδάξει αγάπη, γιατί τελικά η αγάπη διδάσκεται.
     Έτσι Λαέ, Έλληνα, είσαι τόσο άρρωστος, που το μόνο που κάνεις είναι να βρίσκεις συντρόφους που σου μοιάζουν, που τους θέλεις για να δικαιολογείς την αρρώστια σου και να την διαιωνίζεις. Ψάχνεις συντρόφους που δεν ξέρουν να αγαπάνε και να μάχονται για την εξέλιξη της ζωής. Ψάχνεις ερείπια και διαλυμένους για να ρίχνεις το φταίξιμο σε αυτούς και να μην βλέπεις την δική σου προδοσία προς την ζωή.
     Ναι, είσαι προδότης και ξεφτίλας και μόνο προδοσία και εξευτελισμό ξέρεις να παράγεις. Είσαι πολύ παραγωγικός στην δημιουργία ξεφτίλας και υποτίμησης. Δικαιούσαι βραβείο για αυτό;;; Αξίζεις Ελευθερία και Δικαίωση;;; Δικαιούσαι Ελπίδα;;;;
     Δικαιούσαι πραγματικά με την ως τώρα πρακτική σου να κυλιέσαι στην λάσπη και να τρως τις σάρκες σου, σε ένα κόσμο που η ψευτιά σου καταστρέφει κάθε ακτίδα αλήθειας και ελπίδας.
     Τα συμπεράσματα ευκόλως βγαίνουν. Το ξέρεις και εσύ ότι όλα τα παραπάνω ισχύουν. Το ξέρεις ότι είσαι άνθρωπος που δεν αξίζεις καλύτερο μέλλον γιατί δεν έχεις δώσει μάχη για να έρθει, αντιθέτως δίνεις μάχη για να διατηρείς την σαπίλα σου.

     Η μόνη λύση;;;; Η μόνη αλήθεια;;;; Σήκωσε επιτέλους ανάστημα. Δώσε ένα τέλος. Αποφάσισε ότι κανένας δεν θα σε σώσει αν δεν θέλεις να συμμετέχεις στην οργάνωση της Σωτηρίας σου, της Σωτηρίας μας. Δες την ζωή σου με την ματιά ενός παιδιού που ήρθε να παίξει παιχνίδια συναρπαστικά. Μπες στην παρέα των παιδιών που σου τείνουν το χέρι και σου λένε να παίξεις μαζί τους και μην μένεις μόνο στην γωνιά σου. Ωραίο το ατομικό παιχνίδι αλλά τελειώνει γρήγορα και αφήνει μια αίσθηση βαρεμάρας. Το ομαδικό παιχνίδι, αλλάζει συνεχώς και είναι πολύ πιο φανταστικό.
     Οργανώσου. Συζήτα και ζήτα τι θες από την ζωή και για την ζωή. Σήκωσε το βλέμμα σου και πάρε ανάσες λύτρωσης. Δώσε την Δύναμή σου για το κοινό καλό και λάβε από τον κόπο σου. Μην χαρίζεις το αίμα σου στους βρυκόλακες. Γίνε αιμοδότης του λαού σου. Γίνε άνθρωπος της ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου