Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Ομιλία του Δημήτρη Κουτσούμπα στον Πειραιά για τα 96 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, θα μιλήσει σε μεγάλη πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση, που διοργανώνει η ΤΟ Πειραιά του ΚΚΕ, για τα 96 χρόνια από την ίδρυση του Κόμματος.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Νοέμβρη και ώρα 11.00 π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΟΛΠ (Ακτή Μιαούλη 10).
Επανέκδοση μπροσούρας
Στα πλαίσια των 96χρονων του ΚΚΕ και με αφορμή τη συμπλήρωση 70 χρόνων από τις μάχες του Δεκέμβρη του 1944, η Τομεακή Οργάνωση Πειραιά επανεκδίδει μπροσούρα του Τμήματος Διαφώτισης της Κομμουνιστικής Οργάνωσης Πειραιά (όπως λεγόταν τότε η Κομματική Οργάνωση Πειραιά του ΚΚΕ), που εκδόθηκε το 1945 (φωτό). Η διακίνηση θα γίνεται μέσω των Κομματικών Οργανώσεων του Πειραιά.
Προσυγκέντρωση της ΚΝΕ για την εκδήλωση
Οι Τομεακές Οργανώσεις Πειραιά, Πανεπιστημίου Πειραιά και η ΟΒ ΑΕΝ της ΚΝΕ προγραμματίζουν προσυγκέντρωση για την Κυριακή στις 10 π.μ. έξω από το κτίριο όπου πραγματοποιήθηκε το ιδρυτικό συνέδριο του ΣΕΚΕ το 1918 (Ακτή Μιαούλη και Μπουμπουλίνας). Στην προσυγκέντρωση χαιρετισμό θα απευθύνει ο Μανώλης Ραπανάκης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και γραμματέας του ΤΣ Πειραιά της ΚΝΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου