Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Ο «Περίανδρος» καίει Μιχαλολιάκο και Παναγιώταρο

Λέει ότι την εντολή για την επίθεση στον Κουσουρή την είχε δώσει ο προφυλακισμένος αρχηγός της Χρυσής Αυγής αλλά και πως ενεργό συμμετοχή είχε ο Παναγιώταρος

Τους Νίκο Μιχαλολιάκο και Ηλία Παναγιώταρο «καίει» με συνομιλία του το πρώην «δεξί χέρι» του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Αντώνης Ανδρουτσόπουλος, γνωστός και ως «Περίανδρος».

Σύμφωνα με το «Έθνος», υπάρχει καταγεγραμμένη συνομιλία του «Περίανδρου», μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, κατά την οποία φέρεται να λέει ότι πίσω από την επίθεση κατά του φοιτητή Δημήτρη Κουσουρή από μέλη της Χρυσής Αυγής, τον Ιούνιο 1998 κρύβονται οι Μιχαλολιάκος και Παναγιώταρος.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ανδρουτσόπουλος υποστηρίζει ότι την εντολή για την επίθεση στον Κουσουρή την είχε δώσει ο προφυλακισμένος αρχηγός της Χρυσής Αυγής -στον οποίο αναφέρεται με το όνομα Κάτμαν ή Κατέλης- αλλά και πως ενεργό συμμετοχή είχε και ο Ηλίας Παναγιώταρος.

«Δεν μπορούν να μου κάνουν τίποτα (σ.σ. οι Χρυσαυγίτες). Με τρέμουν. Και δεν με τρέμουν επειδή μπορώ να τους γ... με τα χέρια και όχι μόνο, έχω και τον νόμο στα χέρια μου. Αν ανοίξω το στόμα μου στέλνω φυλακή τον Παναγιώταρο για φυσικό αυτουργό για τα επεισόδια του '98 και ηθικό αυτουργό στέλνω φυλακή τον Μιχαλολιάκο», λέει ο «Περίανδρος» και συνεχίζει αναφέροντας ότι στην επίθεση του ’98 συμμετείχαν 10 άτομα: «Αν πω λοιπόν την αλήθεια ότι ένας από αυτούς ήταν ο Παναγιώταρος και ότι εμένα με έβαλε ο Μιχαλολιάκος να το κάνω, ειδικά αυτήν την περίοδο, τώρα που καίγεται ο κ*** τους, τελειώνουν αυτοί».

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Ανδρουτσόπουλος -ο οποίος ήταν ο μοναδικός που δικάστηκε για την επίθεση στον Κουσουρή- δηλώνει ότι οι δικαστικές αρχές έχουν στοιχεία για να ξανά ανοίξει ο φάκελος της υπόθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου