Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Χανιά: «Πυρ και μανία» οι συγγενείς της τετραπληγικής με τους υπαινιγμούς της ΔΕΗ

Η ΔΕΗ αμφισβητεί το πόρισμα του ιατροδικαστή ότι ο θάνατος της γυναίκας οφείλεται στη διακοπή ρεύματος - Τι απαντά η οικογένεια

Αρκετά εκνευρισμένοι εμφανίστηκαν στο cretapost ο δικηγόρος της οικογένειας της 56χρονης Ευτυχίας Ποποδάκη αλλά και ο γιος της, Ανδρέας, από την ανακοίνωση που έβγαλε χθες η ΔΕΗ, η οποία ουσιαστικά αμφισβητούσε τον ιατροδικαστή.

Υπενθυμίζουμε ότι χθες, ο ιατροδικαστής Αντώνης Παπαδομανωλάκης μετά από τις ιστολογικές εξετάσεις ανέφερε ότι ο θάνατος της άτυχης γυναίκας τον περασμένο Ιούλιο στα Χανιά οφείλεται στη διακοπή ρεύματος και στη παύση της λειτουργίας των μηχανημάτων.

«Αυτή η ανακοίνωση της ΔΕΗ προσβάλλει τη μνήμη της μητέρας μας. Εμάς δεν μας ενδιαφέρει να πάρουμε κάποια αποζημίωση αλλά να δικαιωθεί η μνήμη της. Θέλουμε να βρεθούνε οι υπεύθυνοι και να αποδοθεί η δικαιοσύνη αλλά και να εμποδίσουμε όσο το δυνατόν γίνεται την επανάληψη αυτών των λαθών που στέρησαν την ζωή της μητέρας μας», δήλωσε στο cretapost ο γιος της 56χρονης τετραπληγικής, Ανδρέας Ποποδάκης.

«Η ΔΕΗ δεν δείχνει κάποια συμπάθεια ή κάποια συγνώμη»
Οργισμένος όμως είναι και ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιώργος Κονισόπουλος με την ανακοίνωση της ΔΕΗ.

«Αυτό που λυπεί την οικογένεια Ποποδάκη και μάλλον λυπεί όλους τους ανθρώπους, είναι αυτή η ανακοίνωση που κατ’ ελάχιστον δεν δείχνει η ΔΕΗ μία συμπάθεια και μία συγνώμη στην οικογένεια. Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο της ΔΕΗ. Σίγουρα ο καθένας έχει την άποψή του αλλά η αλήθεια δεν πρέπει να κρύβεται πίσω από πραγματογνωμοσύνες που είναι κόντρα στις επίσημες», επισημαίνει ο κ. Κονισόπουλος.
www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου