Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Συνεχίζεται η τρέλα στο φουλ!!!

Με κάθε τρόπο προσπαθούν να φύγουν από την πόλη όσοι έχουν πού να πάνε (φωτογραφία του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων)

Στα διεθνή, είδηση σημαντική για τα γεωπολιτικά θέματα είναι η απόφαση της Βουλγαρίας να παύσει οριστικά τις εργασίες περαίωσης του αγωγού Bourgas - Αλεξανδρούπολη, μέχρι να λάβει το ok της Ευρωπαϊκής Ένωσης ότι πληροί το έργο όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Άλλο ένα χτύπημα στον οικονομικό πόλεμο Ευρώπης - Ρωσσίας.

Στο Ντόνετσκ της Ουκρανίας, οι νεοναζί που κυβερνούν συνεχίζουν να εγκληματούν. Χτυπάνε μέσα στην πρωτεύουσα, άοπλους πολίτες, πολίτες της ίδιας τους της χώρας και βομβαρδίζουν παιδικούς σταθμούς. Έχουν ακουστεί εκτός των άλλων ακραία σενάρια για εμπόριο οργάνων εδώ και χρόνια από αυτούς τους δολοφόνους. Πολλά παιδιά έχουν εξαφανισθεί στην ουκρανία. Σκεφθείτε τι μπορεί να γίνεται τώρα, με την δικαιολογία του εμφυλίου πολέμου και των παράπλευρων απωλειών.

Αμερικάνος δημοσιογράφος που είχε απαχθεί από την Συρία εδώ και δύο έτη, αποκεφαλίσθηκε on camera από Βρετανό Τζιχαντιστή. Έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας. Οι Αμερικάνοι αρχικά προσπάθησαν να δουν μήπως είναι πλαστό. Δεν τους άρεσε ο λόγος του Αμερικάνου και η δήλωσή του ότι φταίει η Αμερικάνικη Κυβέρνηση για το τέλος του. Ο Ομπάμα, με την δημοτικότητα του στα βάραθρα, με τους αφροαμερικάνους στους δρόμους εξεγερμένους και συνειδητοποιημένους ότι τα όνειρα τους για αλλαγή ήταν ουτοπία, βρίσκεται σε μεγάλη πίεση και οι αποφάσεις θα είναι αιφνίδιες και ακραίες.

Ο Ερντογάν ανακάλυψε ότι τον παρακολουθούν οι Γερμανοί και ζητά το λόγο. Δεν θέλει λέει πια να μπει στην Ευρωπαική Ενωση. Καλεί Πούτιν και Ομπάμα στην Ορκωμοσία του και συνεχίζει το ανακάτεμα των συμφερόντων, ενώ του χτυπούν την πόρτα οι τζιχαντιστές. Όλα για όλα για να μείνει ο δρόμος του μεταξιού ανοικτός. Για να δούμε την συνέχεια.


Στα εγχώρια, δύο νέα παιδιά βρίσκονται πυροβολημένα στον δρόμο της επιστροφής τους προς Καλαμάτα. Οι φωτογραφίες τους από την πρώτη στιγμή σε παρέπεμπαν σε άτομα που είχαν ναζιστική και φασιστική νοοτροπία. Φωτογραφίες δύο νέων παιδιών, πρησμένων και μαρκαρισμένων σε όλο τους το σώμα με ναζιστικά σύμβολα, αλλά και αρχαιοελληνικά. Πυροβολήθηκαν από δύο 19χρονους, διότι φαίνεται να είχαν περίεργα πάρε - δώσε μαζί τους. Ναρκωτικά ή αναβολικά στην μέση. Πάει να γίνει πολιτικό το θέμα, ας ελπίσουμε να το αποφύγουμε, αν και ο ένας από τους νεκρούς ήταν και στέλεχος του στρατού. Καλά στον στρατό επιτρέπεται να έχουν νεοναζί αποδεδειγμένα στις τάξεις τους. Αποδεδειγμένα και από τα tatoo. Αυτό είναι θέμα. Πρέπει στο στρατό να φωνάζουν για τα ζητήματα με τις περικοπές, γιατί εργαζόμενοι είναι και αυτοί και παιδιά του λαού, αλλά πρέπει να ξεκινήσει και μια σοβαρή έρευνα και εκρίζωση κάθε ναζιστικού και φασιστικού στοιχείου και νοοτροπίας, όσο ουτοπικό και αν ακούγεται. Μόνιμα στελέχη του στρατού δεν περνάν συνεχώς από εξετάσεις για ναρκωτικές, αναβολικές ουσίες; Δεν φαίνεται ότι αυτό το πρήξιμο γίνεται μόνο με χημεία; Δεν ξέρουν ότι αυτές οι ουσίες είναι παράνομες και προκαλούν ψυχολογικά προβλήματα εκτός σωματικών;

Νέα παιδιά χαμένα στην τρέλα τους, στα αναβολικά και τώρα χαμένα από την ζωή για παράνομο εμπόριο. Να καταλάβουν οι νέοι ότι δεν υπάρχει διέξοδος εαν επιλέξεις αυτούς του δρόμους. Σήμερα διαλύθηκαν τόσες οικογένειες. Των νεκρών και των δολοφώνων τους. Με σεβασμό γράφονται όλα αυτά για παραδειγματισμό και όχι για κριτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου