Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 31ου ΔΡΟΜΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ


Runner Magazine 6ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος Αθήνας

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΜΙΑΣ Λαμία 15.12.14
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΜΙΑΣ σε συνεργασία με το ΔΗΜΟ ΛΑΜΙΕΩΝ , τις ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΜΙΝΕΤΑ , την ΠΕΠΦΑ τμήμα Λαμίας , με το Σύλλογο Παλαιών Αθλητών ΣΕΓΑΣ , διοργάνωσαν με επιτυχία το 31ο ΔΡΟΜΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ στη διαδρομή , ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΑΛΑΜΑΝΑ ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΣ .
Οι συμμετέχοντες αθλητές από όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα της Ελλάδας , οι άριστες καιρικές συνθήκες συνετέλεσαν στην όμορφη γιορτή της αθλητικής εκδήλωσης μας .
Ο Σύλλογος μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει , τους συμμετέχοντες αθλητές , το Δήμο Λαμίας και ιδιαίτερα τον κ Ζαγγανά Γιώργο , την Ασφαλιστική Εταιρεία ΜΙΝΕΤΑ και ιδιαίτερα τον εκπρόσωπο της στη Λαμία τον κ ΚΟΚΟΡΗ , την Εταιρεία ΙΟΛΗ για την χορήγηση του νερού κατά τη διάρκεια της διαδρομής , την Τροχαία Λαμίας , το ΕΚΑΒ ,το Σύνδεσμο Κριτών Κλασσικού Αθλητισμού Ν. Φθιώτιδας , το συγκρότημα ΤΕΜΠΕΛΗ για τη παροχή του χώρου για τις απονομές , τα τοπικά κανάλια STAR και ENA Λαμίας για τη κάλυψη του αγώνα και όσους άλλους συνέβαλαν στη διοργάνωση του αγώνα μας .
Νικητής του αγώνα στους άνδρες στα 17000μ για μια ακόμη φορά ο αθλητής του Αμαρουσίου ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ με χρόνο 59΄20΄΄ .
Στις γυναίκες πρώτη νικήτρια στα 17000μ η ΔΕΜΕΣΤΙΧΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΕΓ Συλλόγου Αθηνών με χρόνο 1h 10΄28΄΄ .
Συμμετείχαν από το Σύλλογο ΑΣΣΤΥ , Ο ΣΙΟΥΤΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ και η ΙΣΠΑΧΑΝΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ .
Στα 5000μ Ανδρών πρώτος νικητής ο ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΣΕΒΑΣ Περάματος ( 18΄35΄΄ ) .
Στα 5000μ Γυναικών πρώτη νικήτρια η ΤΣΑΠΑΛΗ ΜΑΡΙΑΝΑ της Αταλάντης ( 23΄22΄΄ ) .
Στα 1500μ Δ Σχολείων , πρώτος νικητής ο ΚΟΥΜΠΟΥΡΑΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ ( Αναγ Λαμίας 5΄39΄΄).
Στα 1500μ Δημ Σχολείων πρώτη νικήτρια η ΧΟΥΛΙΑΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ( Αναγ. Λαμίας ).

σχόλιο: έγινε ένας αγώνας τιμή σε κάθε ψυχή που αγωνίστηκε για την ελευθερία αυτού του τόπου και των ανθρώπων του. τιμή στο ΕΑΜ και στους αγωνιστές του που κατάφεραν αυτό το καίριο πλήγμα στη Γεφυρα του Γοργοποτάμου, στις ναζιστικές δυνάμεις.
Νέο προσωπικό ρεκόρ στα 17χλμ. 1ωρίτσα και 24,33 λεπτά. Δυνατός χρόνος. Γινόμαστε όλο και πιο γρήγοροι και πιο δυνατοί. Προχωράμε δυνατά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου