Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Το φωνάζουμε χρόνια!!! Όσο εμείς κοιμόμαστε, αυτοί μας στέλνουν εφιάλτες.



Κάντε υπομονή. Έλληνες καλό κουράγιο μας έλεγαν. Η λιτότητα που σας αναγκάζουμε για αυτά τα λίγα χρόνια θα σας βγάλουν στο φως της ανάπτυξης. Μπράβο Έλληνες, προσαρμόζεστε. Έρχεται η έξοδος από τα μνημόνεια. Ο άγώνας σας αρχίζει να δικαιώνεται.

Σε μια μέρα όμως σου λένε, ότι έρχεται πάλι η χρεωκοπία. Εκέι που σε χάιδευαν και σου έλεγαν μπράβο για τον αγώνα σου και την υπομονή σου αυτά τα χρόνια, τώρα αν συνεχίσεις να κλαίγεσαι σε μια μέρα θα ξανα πας πίσω αιώνες.

Κυβερνήσεις σωτηρίας. Πολιτικοί αντιστασιακοί στον λαικισμό. Υπογραφές σκληρών και αντιλαικών μέτρων για το καλό μας. Βουλευτές που ανέλαβαν το κόστος. Μπράβο στους σωτήρες.
Σου φόρτωσαν ότι σωτήρα ήθελαν και εσύ τον ψήφιζες και σε έκαναν έτσι συνένοχο και συνεργάτη τους. Μας ψήφισες; Δεν δικαιούσε να φωνάζεις τώρα.

Όλα τα παραπάνω τα πιστεύει ο λαός; Όλα τα παραπάνω δεν είναι λόγια και έργα που ζήσαμε και ζούμε εδώ και μια εξαετία; αν και είναι πάνω από 4 δεκαετίες, μην πω 3 χιλιετίες σκλαβιάς.

΄Ερχονται εκλογές και το παιχνίδι φουντώνει. Αλληλοκατηγορούνται και αλληλοαποκαλύπτονται για να ξεχάσουμε την ουσία και ποιο είναι το πρόβλημα. Το μόνο που τους νιάζει είναι να δουν ποιός θα είναι το επόμενο σάπιο εργαλείο διαχείρισης της διαπλοκής τους. Μην σας εγκλωβίζουν στον έμμετό τους.

Πόλλοι από τον λαό πραγματικά δεν πίστεψαν και πιστεύουν στα παραπάνω; Οι περισσότεροι δεν είναι ακόμα βολεμένοι με την κατάσταση; Τους βλέπουμε καθημερινά να κυκλοφορούν και να φωνάζουν υπέρ αυτών των κυβερνητικών και μικροαστικών αντιλήψεων. Άλλοι αντιστέκονται θέλοντας εγκληματικές και ναζιστικές οργανώσεις και άλλοι, λίγοι συνεχίζουν να τρώνε με χρυσά κουτάλια.

Σίγουρα πρέπει να έχουμε πίστη στον γίγαντα λαό, αλλά μεχρι και σήμερα έχει δείξει ότι είναι νάνος και  με νοητικά και ψυχολογικά ελλείμματα. Ναι. Φαίνεται ότι ο λαός και κοιμάται και βαριέται και χαμουρεύεται και χαζοβιολίζεται και είναι και χαμηλού επιπέδου. Όμως επιτέλους πρέπει να κάνουμε κάτι.

Δεν φαίνεται πια  ξεκάθαρα, ότι αυτοί που μας κυβερνούν και σκοπό έχουν και βλάκες το παίζουν και βλάκες είναι; Δεν βλέπετε πια ότι δεν είναι ο αντίπαλος που φαντάζεστε και ότι με ένα φου, που έλεγε και ο γεροξεκουτης Πατακός, θα φύγουν σε δευτερόλεπτα.

Άλλες εποχές, αν ήταν στην μόδα οι στρατιωτικές δικτατορίες θα μας την είχαν φορέσει. Τέτοιες είναι οι μέρες. Πολλά έγιναν την δεκαετία του 60' αλλά πολλά γίνονται και σήμερα. Έχουν δει όμως ότι προς το παρον κάλα τους πάνε και οι οικονομικές χούντες.

Ζούμε σε δικτατορία, η οποία χρησιμοποιεί τόσα μέσα, που οι δικτατορίες των δεκαετιών 60 με 70' δεν τις είχαν φανταστεί. Τώρα τάχα ζούμε ελεύθεροι και δημοκρατικά.

Αυτή η βρώμα που ξεχυλίζει αυτές τις μέρες μέσα στη βουλή, έχει παρει την μπάλα όλους και αυτό δεν είναι σωστό. Το ΚΚΕ πάντα ήταν εκτός αυτού του βρώμικου σκηνικου παρά την όποια κριτική πρέπει και μπορούμε να του κάνουμε. Ο λαός δεν πρέπει να χαρίσει άλλο χρόνο στο παρακράτος που κυβερνά. Τα λίγα λαμόγια και σκυλιά της βρωμιας δεν πρέπει να καθορίζουν τις ζωές μας. Επιτέλους να τους επιτεθούμε και να τους διώξουμε άμεσα και να κυβερνήσει ένας πιο ώριμος λαός, ένας υπεύθυνος για το μέλλον του λαός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου