Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Στην Ελλάδα ο Αλεχάντρο Κάστρο Εσπίν

Στην Ελλάδα θα βρεθεί το επόμενο διάστημα ο Αλεχάντρο Κάστρο Εσπίν, γιος του Ραούλ Κάστρο και της Βίλμα Εσπίν, μηχανικός με μάστερ στις Διεθνείς Σχέσεις. Αφορμή της παρουσίας του, η έκδοση στα ελληνικά του βιβλίου του «Το τίμημα της ισχύος - η αυτοκρατορία του τρόμου», που πραγματεύεται τις σχέσεις Κούβας - ΗΠΑ, αλλά και η Εβδομάδα Κουβανικού Κινηματογράφου, που διοργανώνει η New Star.
Την Παρασκευή 9 Γενάρη πραγματοποιείται στον κινηματογράφο «Στούντιο», Σταυροπούλου 33 & Σπάρτης, στην Πλατεία Αμερικής στις 7 μ.μ., εκδήλωση διεθνιστικής αλληλεγγύης, στην οποία θα μιλήσει και θα χαιρετίσει ο ίδιος, καθώς και ο πρόεδρος του Ελληνοκουβανικού Συνδέσμου Φιλίας και Αλληλεγγύης, Νίκος Καρανδρέας. Θα προβληθεί η ταινία «Kangamba» με θέμα τη διεθνιστική αλληλεγγύη της Κούβας στην Αγκόλα, όπου ο Αλεχάντρο Κάστρο συμμετείχε ως εθελοντής και τραυματίστηκε.
Τη Δευτέρα 12 Γενάρη στις 7 μ.μ., στον κινηματογράφο «Αλκυονίδα», Ιουλιανού 42-46 Πλατεία Βικτωρίας, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου του «Το τίμημα της ισχύος - η αυτοκρατορία του τρόμου».
Την Τρίτη 13 Γενάρη στις 7 μ.μ., στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στην αίθουσα «Σάκης Καράγιωργας», στα πλαίσια του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας, θα δώσει διάλεξη σε φοιτητές.
Ο Ελληνοκουβανικός Σύνδεσμος Φιλίας και Αλληλεγγύης καλεί όλους τους φίλους της Κουβανικής Επανάστασης να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις που διοργανώνονται στα πλαίσια των 56 χρόνων της Κουβανικής Επανάστασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου