Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Κινητοποίηση των εργαζομένων στο Ίδρυμα «Παμμακάριστος»

Σε κινητοποίηση την Παρασκευή 9 Γενάρη και ώρα 17.00 στην κεντρική πλατεία της Νέας Μάκρης καλεί το Σωματείο Εργαζομένων σε Μονάδες Ιδρύματα Σχολεία Ειδικής Αγωγής (ΣΕΜΙΣΕΑ), απαιτώντας από τη διοίκηση του ιδρύματος «Παμμακάριστος» την επαναπρόσληψη του Δημήτρη Ζαπαντιώτη, προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων και μέλους του ΔΣ του ΣΕΜΙΣΕΑ.
Στην ανακοίνωσή του το Σωματείο αναφέρει:
«Η τρομοκρατία δε θα περάσει! Στο Ίδρυμα για το Παιδί "Η Παμμακάριστος" απέλυσαν τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του κλαδικού σωματείου στην Ειδική Αγωγή Δημήτρη Ζαπαντιώτη ενώ είχε άριστες εκθέσεις από τους αρμόδιους προϊσταμένους για το έργο του. Στο συγκεκριμένο ίδρυμα, που εξυπηρετεί άτομα με βαρύ αυτισμό, υπάρχει ήδη έλλειψη προσωπικού και έστω και η απόλυση ενός εργαζομένου ενέχει κινδύνους για τους εξυπηρετούμενους και για το προσωπικό.
Θεωρούμε την απόλυση συνδικαλιστική δίωξη εφόσον ο συνάδελφος από τη θέση του προέδρου του σωματείου διεκδικούσε τα δικαιώματα των παιδιών, των γονιών και των συναδέλφων. Είμαστε όλοι απαραίτητοι! Απαιτούμε προσλήψεις και όχι απολύσεις!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου