Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Στο πόδι κομματικές οργανώσεις της ΚΟΑ του ΚΚΕ για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών



Στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών μπήκαν από την πρώτη στιγμή οι οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στους δήμους περιμετρικά του Υμηττού.
Μέλη και οπαδοί του Κόμματος, Κνίτες και Κνίτισσες, έσπευσαν να συνδράμουν στη μάχη κατά των πυρκαγιών στην Ηλιούπολη, τον Καρέα, την Αργυρούπολη και το Βύρωνα.
Παραμένουν στα σημεία που πλήττονται και συγκροτούν συνεργεία για να αντιμετωπίσουν τη δύσκολη κατάσταση. Παράλληλα συγκροτούν ομάδες περιφρούρησης για δασικές εκτάσεις όμορων δήμων, όπως στην Καισαριανή που ο κίνδυνος πυρκαγιάς είναι μεγάλος, επομένως απαιτείται προληπτική φύλαξη.
Παράλληλα, από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής, μελή του ΚΚΕ και της ΚΝΕ από τις οργανώσεις Αγίων Ανάργυρων - Καματερού και Ιλίου βρίσκονταν στο πάρκο Α. Τρίτσης στο Ίλιον για να το περιφρουρήσουν από το ενδεχόμενο εκδήλωσης πυρκαγιάς. Άλλωστε στο παρελθόν το πάρκο έχει αποτελέσει στόχο εμπρησμού αρκετές φορές.
Επιπλέον οι εκλεγμένοι του ΚΚΕ με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στους δήμους Αγίων Ανάργυρων - Καματερού και Ιλίου, έκαναν παρεμβάσεις στις δημοτικές αρχές προκείμενου να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μετρά αντιπυρικής θωράκισης του πάρκου, που είναι πνεύμονας πράσινου για τη δυτική Αθήνα και το λεκανοπέδιο συνολικά. Αντίστοιχη παρέμβαση έγινε και στη διοίκηση του ΑΣΔΑ.

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΟΟΟΛΛΛΛΩΩΩΩΝΝΝΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ! ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΧΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΚΥΡ ΠΑΝΤΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ... ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΔΥΛΑΞΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή