Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Ποιοί γαμημένοι κυνηγούν την ζωή μου, την ζωή μας::::::::: Τους ξέρω και θα τους γαμήσω ανελέητα!!!!





Μας πτωχεύουν οικονομικά, μας εξευτελίζουν συστηματικά, δεν ενδιαφέρονται για την ποιότητα ζωής μας, δεν δίνουν δεκάρα για τον καθημερινό μας βίο, μας υποβαθμίζουν από την ανθρώπινη ύπαρξη σε ύπαρξη ελεημοσύνης και φόβου, μας καίνε, μας αρρωσταίνουν, μας πεθαίνουν.



Κάποιοι από εμάς σήμερα πονάμε χωρίς να το αντέχουμε για την απώλεια οικιστικών δασών, που δίνουν μια διέξοδο στην κατάθλιψη μας. Ο Υμηττός δεν μπορεί να καίγεται όποτε γουστάρετε. Δεν μπορείτε από σχέδιο εγκατάλειψης λαϊκών αναγκών και τοποθεσιών φυγής και ψυχαγωγίας, από εγκληματικές περικοπές και εγκληματική αμέλεια, να καίτε κατ' επανάληψη τους μοναδικούς πνεύμονες τις Αττικής. Δικαιούμαστε να κάνουμε τον περίπατό μας, την βόλτα μας, την άσκησή μας, την διαφυγή μας από την φυλακή που μας κατασκευάσατε και να ονειρευόμαστε σε μέρη ευλογημένα, όπως τα σημεία που προσφέρει ο Υμηττός, η Πάρνηθα, η Πεντέλη.



Σήμερα δεν μπορώ παρά να δώσω λίγο χρόνο στον εαυτό μου και να κλάψω ως άνθρωπος για την συνεχή κακοποίηση μου. Σήμερα θα κλάψω, άλλα αύριο θα γεννήσετε τον εκδικητή και ελπίζω να είμαστε μυριάδες και έτοιμοι να δώσουμε ένα οριστικό τέλος στον επίπονο και εξευτελιστικό θάνατό μας. Στο θάνατο μιας κοινωνίας, γενεών και λαού, που πρέπει να πάρει αυτά που του ανήκουν. Πρέπει να ζήσω όπως θέλω και πρέπει!!!!



Θα σας ............... το υπόσχομαι με την πρώτη και τελευταία μου ευκαιρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου