Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Τέλειο και Κυπριακό!!!

 


Είμαι της θεωρίας ότι ένα όμορφο πλάσμα διαθέτει και ένα όμορφο εγκέφαλο, έναν όμορφο εσωτερικό κόσμο, λιγότερα συμπλέγματα και καλή διάθεση. Πραγματικά το πιστεύω, αλλά έχετε βαλθεί πολλές να με διαψεύδετε και να φαίνομαι ουτοπιστής και αιθεροβάμων.

Αυτό το στιγμιότυπο είναι από μια κυπριακή εκπομπή, που βγαίνει στον αέρα αυτή την περίοδο με σκοπό, από ότι κατάλαβα, να βρουν την επόμενη μις Κύπρος.

Δεν θέλω να φανώ ρατσίστας, αλλά γυναίκα ορίζεται και όλοι οι άντρες ψάχνουμε και φανταζόμαστε κάτι όμορφο, με ωραίο σώμα, στήθος, κυρίως γλυκό πρόσωπο και εκφραστικά μάτια. Άντε και δυνατό οπίσθιο κόσμο. Ότιδήποτε άλλο ορίζεται φακλάνα. Γούστα είναι αυτά και οι φακλάνες την έχετε την τύχη σας έχω παρατηρήσει, αλλά οι ελληνίδες είστε κατά πλειοψηφία ομορφα καμωμένες.

Οποσδήποτε όμως εδώ έχουμε άλλο ένα παράδειγμα στερεότυπου. Ένα παράδειγμα που θα κάνει τις γυναίκες που ανήκουν στην ζούγκλα, να αναπτερωθεί το ηθικό τους. Όμορφη γυναίκα δύσκολα έξυπνη, γιατί έχει επενδύσει στον εξωτερικό της κόσμο και δεν έχει καλλιεργήσει τον εσωτερικό.

Βέβαια εδώ η κοπελίτσα δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο. Ασχημούλα θα την έλεγα αλλά καλό παιδί, φαίνεται. Αυτή φαίνεται να μπορεί να πιστέψει τα πάντα. Η ευκαιρία κάθε άνδρα εκμεταλευτή.

Άλλο ένα συμπέρασμα, αυτή τη φορά θετικό για εκείνη, είναι ότι πας άφοβα στο κρεββάτι μαζί της, αν και φαίνεται βαρετή, διότι όσες φορές έχει πάει στον γυναικολόγο της δεν έχει ακούσει την φράση είστε <<φορέας>> μπλα μπλα μπλα. Αν την είχε ακούσει θα ήξερε τι είναι φορέας. Λογικόν;

Χωρίς παρεξήγηση, αν και εγώ θα παρεξηγόμουν, είναι η πιο γελοία, ακατανόητη και αστεία απάντηση που έχω ακούσει ποτέ σε οποιαδήποτε ερώτηση.

Ξέρω ότι σε αυτές τις διοργανώσεις τους δίνουν τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις να τις προετοιμάσουν και να τις μάθουν απ' έξω μια βδομάδα πριν.

Εδώ μπορεί η κακομοιρούλα να μπέρδεψε την ερώτηση με αυτή που λέει <<τι θα έλεγες σε ένα φίλο σου που κέρδισε το λόττο και θέλει να δώσει ένα μεγάλο ποσό στην εκκλησία;>>

Δεν δικαιολογείται με την καμία να μην γελάσεις με την ιδιαίτερη ή συνηθησμένη αυτή στιγμή της. Μπορείς ακόμα και να κλάψεις από την προσπάθεια της να διορθώσει τα αδιόρθωτα και τελικά την κατάληξη της συμβουλευτική της. Ακόμα χειρότερη απάντηση όταν κατανόησε. Άστο ρε κορίτσι μου. Δείξε κάτι να ξεχαστούμε και άσε την διαλεκτική.

Δεν πειράζει να είσαι χαζούλα. Οι χαζούλες σου βγάζουν για λίγο αισθήματα προστασίας τους, μέχρι να αναγκαστείς τελικά να τις στείλεις να σου φτιάξουν ένα σπιτικό αρτοσκεύασμα με μια φέτα γαλοπούλα βραστή και αυτές να ψάχνουν μια ολόκληρη μέρα στο google πως θα σου φτιάξουν το απλό τοστ. Βρίσκεις την κατάλληλη στιγμή και πας για τσιγάρα.

Μπορεί αυτό το κορίτσι να μην γίνει μις Cyprus ωστόσο θα γίνει η σημαία της νέας καμπάνιας για την προστασία από το aids. Φόρα προφυλακτικό γιατί μπορείς να πάθεις αφροδίσιο ή να έχεις κόρη σου αυτήν.

Το παραπάνω κείμενο είναι υπερβολικό για να γίνει η σχετική πλάκα. Εαν παρεξηγηθεί κάποια, στα...... .  Είναι λίγο bulling αυτό που της συμβαίνει, να γίνεται διάσημη από αυτή την φάση, αλλά ας μην το πάρει τόσο προσωπικά και σοβαρά. Αν και παίζει ακόμα να μην έχει καταλάβει τι έγινε. Ευλογημένοι και μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου