Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Βρετανία: Μία στις έξι γυναίκες θα «έκοβε» το σεξ για το αγαπημένο της γλυκό!

Βρετανία: Μία στις έξι γυναίκες θα «έκοβε» το σεξ για το αγαπημένο της γλυκό!

Μελέτη:
Βρετανοί ερευνητές αποκαλύπτουν μέχρι πού μπορεί να φτάσει κανείς για να απολαύσει μία… γλυκιά αμαρτία. Τα ευρήματα της μελέτης είναι άκρως εντυπωσιακά.

Εγώ μόνο ξέρω κάποιες, πολλές, που ξαπλωμένες στο ντιβάνι τους, βλέπουν το ταβάνι και τρώνε τα μπισκοτάκια τους, τρώνε την μερέντα τους, μασάνε τις τσιχλίτσες τους και περιμένουν το τρένο, γιατί κατά τα άλλα δεν θα περάσει τίποτα άλλο.

Καλύτερα βέβαια μια σοκολάτα ή μια πάστα, από έναν βλαμμένο που θα θέλει "αγαπουλιές", γιατί η πάστα φεύγει γρήγορα και μπορείς να πάρεις μια άλλη αμέσως από το κουτί όποτε θελήσεις, με ότι γεύση θέλεις, ενώ ο κύριος θα είναι για κάποιο διάστημα ο ίδιος και θα έχει και απαιτήσεις για τρελίτσες. Πάστα και πάλι πάστα. Πάστες υπάρχουν πολλές, άνδρες που φέρνουν πάστες μόνο λίγοι. Το λέει η έρευνα παρακάτω.

Όπως έδειξε λοιπόν η έρευνα μία στις έξι γυναίκες θα έλεγε για πάντα «όχι» στο σεξ για ένα κομμάτι από το αγαπημένο της γλυκό.

Η έρευνα έδειξε, επίσης, ότι το αγαπημένο γλυκό των Βρετανών είναι το κέικ. Πολλοί Βρετανοί, μάλιστα, είπαν πως θα ήταν πρόθυμοι να πουν αντίο στο αυτοκίνητό τους και να σταματήσουν να «σερφάρουν» στο Διαδίκτυο, ώστε να μπορούν να τρώνε κέικ!

Που να έρθουν Ελλάδα να δουν τι γλυκά έχουμε. Μόλις δούνε κάνα μπακλαβά, με γαρνιτούρα σοκολάτας, κάνα προφιτερόλ ή τίποτα κορνέδες θα τους κοπεί και η μιλιά, όχι μόνο το σεξ.

Πιο αναλυτικά, 15% των ερωτηθέντων είπαν πως θα διέγραφαν τους λογαριασμούς τους στο facebook και το Twitter, για να φάνε κέικ. Το 13% , επιπλέον θα απαρνιούνταν το κινητό τους τηλέφωνο για χάρη του αγαπημένου τους γλυκού.

Με βάση την ίδια μελέτη, ακόμη, οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα γλυκά ως ένα εργαλείο διαπραγμάτευσης και ως μέσο να πάρουν αυτό που θέλουν. Συγκεκριμένα, ένας στους οκτώ Βρετανούς, πήγε γλυκά στο γραφείο για να… καλοπιάσει το αφεντικό του, ενώ 11 στους 100 άνδρες προσπάθησαν να κερδίσουν την καρδιά μίας γυναίκας προσφέροντάς της μία τούρτα σε σύγκριση με το 7% των γυναικών που χρησιμοποίησαν την ίδια τακτική για να «ρίξουν» έναν άντρα.

Δεν έχουν σουβλάκια στην Βρετανία. Εδώ στην Ελλαδάρα με κάνα σουβλάκι και μπυρίτσες, την κάνεις την δουλειά σου κοπελιά. Πάρτα όμως χωρίς κρεμμύδι και τσατζίκι, γιατί θα έχεις δύσκολη νύχτα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου