Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Καλοστημένη φάρσα η τραγωδία σε όργιο ηλικιωμένων;



Μια... καλοστημένη, όσο και κακόγουστη φάρσα αποδεικνύεται ο θάνατος εφτά ηλικιωμένων, κατά τη διάρκεια ερωτικού πάρτυ στο Σαρλερουά του Βελγίου.

Η «είδηση» που έκανε τον γύρο του διαδικτύου, και απασχόλησε εκατοντάδες ΜΜΕ ανά τον κόσμο, φαίνεται πως δεν αποτελεί τίποτα περισσότερο από αποκύημα της φαντασίας του «φαρσέρ» Βενσάν Φλιμπουστιέ, που ανέβασε πρώτος την μακάβρια είδηση στην ιστοσελίδα Nordpresse.be.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο η ύπαρξη των νεκρών, όσο και η διεξαγωγή του οργίου φαίνεται πως δεν συνέβησαν ποτέ...

 Η είδηση/φάρσα ανέφερε τα παρακάτω:


Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί την τροπή που θα έπαιρνε το μεγαλύτερο όργιο ηλικιωμένων που διοργανώθηκε, το βράδυ του Σαββάτου, στο Σαρλερουά του Βελγίου.

Περισσότερα από 200 άτομα, ηλικίας άνω των 65 ετών, έσπευσαν, προκειμένου να λάβουν μέρος στο πάρτυ, το οποίος, όμως, δεν άργησε να μετατραπεί σε τραγωδία.

Η μεγάλη επιτυχία που σημείωνε το όργιο... διεκόπη από τους έντονους πόνους που ένιωσαν στο στήθος δύο από τους συμμετέχοντες. Όταν, δύο γιατροί που λάμβαναν μέρος στο πάρτυ έσπευσαν να βοηθήσουν, ένας τρίτος ηλικιωμένος παραπονέθηκε ότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει.

Λίγη ώρα αργότερα, στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα, τα οποία μετέφεραν τους ασθενείς στο νοσοκομείο, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Ακολούθησε πανικός, με αποτέλεσμα να υποστούν καρδιακά επεισόδια άλλα οκτώ άτομα, εκ των οποίων τα τέσσερα εξέπνευσαν.

Τραγικός απολογισμός της βραδιάς, που ξεκίνησε με μεγάλες προσδοκίες, ήταν εφτά θάνατοι.

Σχόλιο: Πάντως αν συνέβει κάτι τέτοιο, θα ήταν το όργιο του αιώνα, γιατί στην πραγματικότητα το τέλειο όργιο έχει να κάνει πολύ με θάνατο και βία. Το όνειρο κάθε ψυχάκια. Είναι καλό σενάριο για ταινία τρόμου, όπου ένας γέρος μετά από χρόνια εκδικείται την παλιοπαρέα του που τον κατηγόρησαν για προδότη στο β΄ παγκόσμιο πόλεμο. Είναι αυτός που δηλητηρίασε τα προφυλακτικά με άνθρακα.
Ότι να' ναι ο κόσμος.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου