Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Θρησκευτική οργάνωση στην Κίνα σκότωσε γυναίκα που θεώρησε δαιμονισμένη. Γαμώ την τρέλα σας, γαμώ!!!





Σε θάνατο καταδικάστηκαν το Σάββατο δύο από τα μέλη της θρησκευτικής αίρεσης τα οποία ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου μια γυναίκα μέσα σε εστιατόριο των McDonald’s στην Κίνα, τον περασμένο Ιούνιο.

Το αιματηρό περιστατικό είχε συγκλονίσει την χώρα, ενώ συνολικά συνελήφθησαν για την επίθεση πέντε άτομα, ανάμεσά τους και μια 12χρονη.Τώρα, δύο από αυτούς έλαβαν την εσχάτη των ποινών, ενώ οι τρεις άλλοι καταδικάστηκαν σε ισόβια, σε δέκα και σε επτά χρόνια φυλάκιση αντίστοιχα.

Οι κατηγορούμενοι ανήκουν σε μια αίρεση που πιστεύει ότι ο Ιησούς Χριστός αναστήθηκε και μετενσαρκώθηκε σε μια Κινέζα, η οποία τυγχάνει να είναι η σύζυγος του ιδρυτή της οργάνωσης.

Πριν από μερικούς μήνες είχαν ξυλοκοπήσει μέχρι θανάτου σε δημόσιο χώρο μια 23χρονη γυναίκα στην οποία ήθελαν να κάνουν εξορκισμό καθώς θεωρούσαν ότι ήταν ένα «διαβολικό πνεύμα», επειδή αρνήθηκε να τους δώσει το τηλέφωνό της και να ενταχθεί στην αίρεση.

Το αιματηρό περιστατικό είχαν καταγράψει, μάλιστα, με τα κινητά τους θαμώνες του εστιατορίου, οι οποίοι δεν κατάφεραν να σώσουν την άτυχη γυναίκα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου