Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Ρε κάτι ομοιότητες που έχει η ιστορία; Ο χαμός και όλα ίδια. Προβοκάτσια στα βαλκάνια σε ποδοσφαιρικό αγώνα!!! (βιντεο)



Εχθές στο παιχνίδι ποδοσφαίρου μεταξύ των Σέρβων και των Αλβανών, στην Σερβία και συγκεκριμένα στο γήπεδο της Παρτιζάν (παρτιζάνοι ε!!!δεν παίζουμε εδώ) εξελίχθηκε ένα σοβαρό πολιτικό επεισόδιο, από ότι φαίνεται προσχεδιασμένο από τους Αλβανούς φασίστες και ιμπεριαλιστές, που θέλουν να πάρουν κομμάτια της Ελλάδας, Σερβίας και να φτιάξουν την μεγάλη Αλβανία που ονειρεύονται.

Στο παιχνίδι λοιπόν, παρευρισκόταν στις εξέδρες των επισήμων ο αδερφός του αλβανού πρωθυπουργού. Μέχρι εκεί οκ. Κάποια στιγμή κατά την διάρκεια του αγώνα, ένα ελικοπτεράκι, ρομποτάκι, τηλεκατευθυνόμενο, πετάει μέχρι το κέντρο του γηπέδου και κουβαλά μια σημαία κόκκινη με μια μαύρη στο κέντρο περιοχή, που είναι η μεγάλη αλβανία με την ήπειρο μέσα, μακεδονία και σερβία.

Ελικοπτεράκι τηλεκατευθυνόμενο, σημαίνει χειρισμός μέσα από το γήπεδο. Σημαίνει στήσιμο και σχέδιασμένη πρόκληση, με σκοπό να ξαναπαικτεί το παιχνίδι στα βαλκάνια και να αλλάξουν τα σύνορα.

Ένας σέρβος ποδοσφαιριστής, αυτονοήτος και ευκόλος, αφού πηγαίνει πάνω του, κατεβάζει την σημαία και προσπαθεί να την σκίσει, να την κάνει κουβάρι. Τότε οι αλβανοί διεθνείς, που φάνηκαν προετοιμασμένοι και αναμέναν την αντίδραση αυτή, του την έπεσαν και τότε ξεκίνησαν πιο εκτεταμένα γεγονότα και επεισόδια, μεταξύ παικτών και φιλάθλων με τελικό αποτέλεσμα την σύλληψη και την κράτηση του αδερφού του πρωθυπουργου της αλβανίας, που για να μην συλληφθει από τους σέρβους, έβγαλε ο κύριος αμερικάνο διαβατήριο και φώναζε ότι είναι αμερικάνος πολίτης και απαγορεύεται η σύλληψή του.

Πρόκληση μέσα στο βελιγράδι; Μέσα στην καρδιά της Σερβίας; Θέλουν αναζωπύρωση στην περιοχή, επειδή όλη την δεκαετία του ενενήντα αμερική και ευρώπη τους ντάντευσαν;

Το παιχνίδι ανάβει σε όλη την περιοχή. Οι τούρκοι είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, με αμερική και ισλαμιστές να απειλούν να την διαλύσουν, εδώ ξεκινάν τέτοια. Έσω έτοιμοι για σοβαρές εξελίξεις.

Γενικά οι λαοί ζητούν πολλά σε περιόδους ειρήνης, είναι ευκαιρία να τους κάνουμε στρατιώτες για να μην έχουν απαιτήσεις ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου