Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Βίασε 12χρονη με νοητική στέρηση!

Στην  ανακρίτρια Αμαλιάδας θα απολογηθεί  σήμερα ένας 31χρονος κάτοικος  της περιοχής, που κατηγορείται  ότι βίασε ένα 12χρονο κορίτσι  το οποίο αντιμετωπίζει προβλήματα  νοητικής στέρησης! Ωστόσο, η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί εάν φέρει ευθύνες και η μητέρα του άτυχου κοριτσιού!

     Όλα  ξεκίνησαν στην Λαμία, όπου  ο 31χρονος επισκέφθηκε την  μητέρα της ανήλικης μαζί με  ένα φίλο του από την ευρύτερη  περιοχή της Αμαλιάδας, ο οποίος  την γνώριζε. Μαζί με το κορίτσι, ξεκίνησαν όλοι τους για την Αμαλιάδα και όταν έφτασαν κατέλυσαν σε ένα ξενοδοχείο. Το περίεργο είναι ότι η μητέρα της 12χρονης έμεινε σε ένα δωμάτιο με τον δεύτερο άνδρα της παρέας, αφήνοντας την κόρη της να κοιμηθεί σε άλλο δωμάτιο με τον άγνωστό της 31χρονο!

     Το πρωί, το κορίτσι είπε στη μητέρα  του ότι ο 31χρονος τη βίασε  κι έτσι κατέφυγαν μαζί στο  Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας, όπου  και κατήγγειλαν το περιστατικό.  Ο 31χρονος συνελήφθη και σε  βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, για την συμπλήρωση της οποίας απαιτείται η ιατροδικαστική εξέταση του κοριτσιού, που όμως δεν έγινε επειδή βρισκόταν σε κατάσταση εμμήνου ρύσεως. Ο εισαγγελέας, πάντως, έδωσε εντολή στις αστυνομικές αρχές να συνεχίσουν την έρευνα και, αν διαπιστωθεί ευθύνη της μητέρας, θα της απαγγείλει κατηγορίες.
http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου