Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Σκότωνε τα παιδιά της και τα έκρυβε στην ντουλάπα!

Σοκ έχει προκαλέσει σε όλο τον κόσμο η είδηση ότι μια 55χρονη γυναίκα, έκρυβε για είκοσι ολόκληρα χρόνια τα τρία νεογέννητα μωρά της στη ντουλάπα του σπιτιού της ενώ είχε θάψει ένα ακόμη σε κοντινό νεκροταφείο.

Η Bernadette Quirk, τύλιξε τα τρία νεογέννητα μωρά της με εφημερίδες, τα έβαλε σε ένα μικρό κάδο απορριμμάτων και τα έκρυψε στη ντουλάπα της. Το τέταρτο μωρό το έθαψε παράνομα σε ένα νεκροταφείο.
Η κόρη της Bernadette, Joanne Lee, ήταν αυτή που ήρθε αντιμέτωπη με το φρικιαστικό θέαμα, τον περασμένο Ιούλιο.
Η Joanne γνώρισε μόνο για το ένα από τα βρέφη που η μητέρα της είχε θάψει αλλά μόλις αντίκρισε τα απομεινάρια των υπόλοιπων νεογέννητων στο σπίτι της μητέρας της, κάλεσε αμέσως την αστυνομία και το κουβάρι της συγκλονιστικής αυτής ιστορίας άρχισε σιγά σιγά να ξετυλίγεται.
Το πρωί της Δευτέρας η κύρια Quirk παραδέχτηκε την ενοχή της ενώπιον δικαστηρίου στο Λίβερπουλ και πλέον περιμένει τη δίκη της που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Οκτωβρίου.
Η 55χρονη δήλωσε ότι γέννησε τα μωρά την περίοδο 1985-1995, λίγο μετά το τέλος του γάμου της.
Όπως έγινε γνωστό, μετά το διαζύγιό της η Bernadette, μην αντέχοντας την αποτυχία του γάμου της άρχισε να ζει μια έκλυτη ζωή, έπινε συνέχεια και είχε δεκάδες διαφορετικούς ερωτικούς συντρόφους.

http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου