Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Πωλούσαν την παρθενιά 13χρονων για 150.000 λίρες!

Σοκ έχει προκαλέσει στην παγκόσμια κοινότητα η είδηση ότι μέλη συμμορίας στην Αγγλία, πωλούσαν την παρθενιά νεαρών κοριτσιών σε πλούσιους επιχειρηματίες έναντι 150.000 λιρών!

Ύστερα από μια καλά οργανωμένη, μυστική επιχείρηση της Scotland Yard σε πολυτελές ξενοδοχείο του Λονδίνου, συνελήφθησαν τρεις γυναίκες και ένας άντρας.

Όλα άρχισαν τον περασμένο Αύγουστο όταν ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου ειδοποίησε τις αρχές ύστερα από ένα ύποπτο γράμμα που παρέλαβε από μια γυναίκα, την 24χρονη Fatima Hagnegat, Ιρανικής καταγωγής, και στο οποίο αναφέρονταν ότι οι πελάτες του ξενοδοχείου, θα μπορούσαν να ικανοποιούν τις σεξουαλικές επιθυμίες τους με ανήλικα κορίτσια.

«Έχω 12 κορίτσια, ηλικίας από 14 έως 20 ετών, που ζουν στη Βρετανία», ανέφερε χαρακτηριστικά η γυναίκα στο γράμμα.

Οι αστυνομικοί της Scotland Yard ανέλαβαν αμέσως δράση, επικοινωνώντας με τα μέλη της συμμορίας ως πελάτες.
Ένας αστυνομικός μάλιστα, επικοινώνησε με τη θεία της εμπλεκόμενης γυναίκας, την 41χρονη Marohkh Jamali, για να κλείσει ραντεβού για έναν «πελάτη» του και άλλους τέσσερις φίλους του με ένα από τα κορίτσια.

Ο αστυνομικός έκλεισε στη συνέχεια ένα ραντεβού με την Jamali, η οποία τον ενημέρωσε μάλιστα ότι πολλά από τα κορίτσια είναι παρθένες.

Η αδίστακτη γυναίκα έστειλε στον αστυνομικό φωτογραφίες των κοριτσιών και τον ενημέρωσε ότι θα έφερνε πέντε κορίτσια στο Λονδίνο, μεταξύ των οποίων και δύο 13χρονες.

Την επόμενη μέρα,  η 41χρονη  πήγε στο ξενοδοχείο συνοδευόμενη από την Fatima Hagnegat και άλλα έξι κορίτσια, μεταξύ των οποίων μια 14χρονη και μια 17χρονη.

Οι δυο γυναίκες  συνελήφθησαν από την αστυνομία.

Τα κορίτσια αρχικά δήλωσαν ότι βρέθηκαν στο ξενοδοχείο  για να χορέψουν σε πλούσιους άνδρες, στην συνέχεια όμως παραδέχτηκαν ότι τα μέλη της συμμορίας, τις ανάγκαζαν να κάνουν σεξ με άντρες.

Οι τέσσερις βρέθηκαν ενώπιον του δικαστηρίου, την Δευτέρα όπου ομολόγησαν την ενοχή τους  για διακίνηση παιδιών στην περιοχή του Βορειοδυτικού Λονδίνου μεταξύ του περασμένου  Ιουλίου και Οκτωβρίου.
http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου